Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2014 06 10

Kodėl „PokerStars Pro“ žvaigždės praleidžia WSOP mūšius?

„PokerStars Pro“ komandos žvaigždės Eugene'as Katchalovas ir Vicky Coren apsisprendė praleisti šių metų Pasaulio pokerio serijos (WSOP) kovas. E.Katchalovas tokiam žingsniui ryžosi dėl TV projekto, tuo tarpu V.Coren laukiamiausią pokerio šventę metuose praleidžia, nes pasiilgo tradicinių atostogų.
Eugene'as Katchalovas
Eugene'as Katchalovas / Tomo Stacha nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Auksine WSOP apyrankę savo trofėjų kolekciją E.Katchalovas papildė dar 2011 metais, kuomet buvo nepralenkiamas septynių kortų Stud pokerio turnyre. Šių metų WSOP ringe daugiamilijoninius karjeros laimėjimus E.Katchalovas papildė tik 4 411 dolerių suma. Prizas jam įteiktas už 69-ąją vietą, pasiektą 1 500 dolerių įpirkos beribio Holdem pokerio varžybose. Gali būti, kad tai bus vienintelis prizas, kurį „PokerStars Pro“ komandos žvaigždė pelnys šių metų serijoje. Neseniai pokerstarsblog.com puslapyje E.Katchalovas paskelbė, kodėl ryžtasi praleisti didžiąją dalį laukiamiausios pokerio šventės.

„Šiam kartui tiek su WSOP. Esu lėktuve, kuris nuskraidins mane į Ukrainą. Dar praėjusį sausį gavau pasiūlymą filmuotis viename TV projekte. Kiek padvejojęs, ryžausi priimti pasiūlymą ir paaukoti dėl to didžiąją serijos dalį. Skirtingai nei televizijos projektai, kuriuose esu dalyvavęs anksčiau, šis šou neturės nieko bendro su pokeriu. Iš dalies tai ir padėjo apsispręsti dėl filmavimosi jame. Noriu pasakyti, kad tai puiki proga dar sykį parodyti koks puikus yra mūsų visų mylimas žaidimas, tiems kurie iki šiol to nežino“, – rašė E.Katchalovas.

Neilo Stoddarto nuotr./Vicky Coren
Neilo Stoddarto nuotr./Vicky Coren

Smulkesnių detalių apie projektą, kuriame ketina dalyvauti E.Katchalovas, kol kas neatskleidė. „Tai populiaraus tarptautinio formato TV šou, kuris absoliučiai nesusijęs su pokeriu“, – nedaugžodžiavo įžymybė. „Galiu pasakyti tik tiek, kad du mėnesius, kol vyks filmavimai, busiu gerokai atskirtas nuo visų technologijų, tad ne tik negalėsiu dalyvauti WSOP, bet netgi nežinosiu, kas ten vyksta be manęs“.

Praleisti WSOP maratoną šiemet ryžosi ir vienintelė žaidėja pasaulyje, dėvinti Europos pokerio turo (EPT) karūna. Kalbame žinoma apie V.Coren. Po neįtikėtino triumfo praėjusį balandį, kuomet EPT San Remo etape britė pirmoji pelnė antrą EPT titulą, V.Coren WSOP turnyrus nusprendė pralesti dėl atostogų.

„Šiemet nevykstu į Las Vegasą varžytis WSOP ringe. Taip nusprendžiau, nes tiesiog pasiilgau kelių mėnesių angliškos vasaros. Noriu pasimėgauti gerais orais, Vimbldono taurės varžybomis ir kitais vasariškai britiškais malonumais. Nepraleisiu progos ir pasinaudoti jaukiai minkštomis kovomis „PokerStars“ kambaryje, kai visi geriausi žaidėjai užsiėmę WSOP apyrankių medžiokle. Nesupraskite manęs neteisingai, į WSOP tikrai grįšiu, tačiau ne šiemet“, – pasakojo V.Coren.

Iki šiol britė WSOP kovose sublizgėjo tik sykį. 2012 metų WSOP maratone 1 500 dolerių įpirkos Beribio Holdem pokerio varžybose ji finišavo 17-ta ir pelnė 26 414 dolerių apdovanojimą. Bendri profesionalės laimėjimai pokerio turnyruose viršija 2,4 milijonus dolerių. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius