-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 02 13

Kokie rūpesčiai slegia pokerio superžvaigždės Tomo Dwano pečius?

Jau kurį laiką naujienų apie pokerio superžvaigždę Tomą Dwaną ne itin gausu. Amerikietis kuriam laikui buvo apleidęs turnyrinį pokerį ir didžiąją dalį savo žaidimų perkėlė prie Makao grynųjų pinigų stalų. Tačiau šaunų jo pasirodymą stebėjome „Aussie Millions 250 00 Challenge“ kovoje, kur jį ir pakalbino kolegos iš užsienio.
Tomas Dwanas
Tomas Dwanas / cakepoker.com nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Žurnalo „Bluff“ komanda Australijoje nepraleido progos pakalbinti daugelį ryškiausių pokerio žvaigždžių, viešėjusių „Aussie Millions“ festivalyje.

Pro jų akis nepraslydo ir pastaruoju metu priblėsęs T.Dwanas. Pokerio bendruomenės nuostabai, amerikietis nesuskubo pasakoti kaip šauniai jam sekėsi „Aussie Millions“ ir kokie jo pastarieji rezultatai Makao. Vietoje to jis puse lūpų prasitarė apie problemas, kurios kilo tarp jo ir jo reprezentuojamo kambario „Full Tilt Poker“ vadovų.

Kokie rūpesčiai slegia pokerio superžvaigždės pečius, herojus neatskleidė: „Nenorių šnekėti apie itin svarbius dalykus, po ilgos ir varginančios pokerio sesijos. Esu pavargęs ir galiu pasakyti ko nereikia“, – sakė T.Dwanas.

Angliškai įgarsintą interviu kviečiame peržiūrėti ir jus.

VIDEO: Tomo Dwano interviu

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius