-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 04

Kompanijos „Zynga“ bandymas persikelti į tikrų pinigų pokerio rinką žlugo

Internetinio pokerio rinkos dėsniai nepasigailėjo kompanijos „Zynga“. Prieš keletą metų milijonus nemokamo pokerio entuziastų socialiniame tinkle „Facebook“ subūrusi kompanija pernai pabandė pereiti į realių pinigų pokerio verslą, tačiau šis mėginimas baigėsi fiasko.
„Zynga Poker“
„Zynga Poker“ / Zyngapoker.com
Temos: 1 Pokeris

Praėjusių metų balandį JAV San Francisko mieste įsikūrusi kompanija paskelbė, kad pradeda bendradarbiavimą su tikrų pinigų interneto žaidimų tiekėju „Bwin.Party“ ir teiks realių pinigų virtualaus pokerio paslaugas. Startui buvo pasirinkta Didžiosios Britanijos rinka, tačiau ambicinguose planuose kompanijos atstovai vylėsi netrukti užkariauti ir gerokai platesnės geografijos žaidėjus.

Praėjusią savaitę visi „Zynga“ vartotojai sulaukė elektroninių laiškų, kurie informavo, kad „ZyngaPlusCasino“ ir „ZyngaPlusPoker“ kambarių veikla bus sustabdyta per porą savaičių, tad žaidėjai turi išsigryninti bet kokias jų sąskaitose esančias lėšas.

Tiesa, kompanija teigia, kad ir toliau tieks žaidybinių pinigų pokerio paslaugas, tačiau „Zynga Poker“ paskyra „Facebook“ socialiniame tinkle taip pat nebuvo atnaujinta nuo praėjusių metų balandžio. Bet kuriuo atveju aišku, kad „Zynga“ ir „Bwin.Party“ kompanijų partnerystė baigėsi.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius