Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 07

Lauryno Levinsko WSOP akcijas išpirko pasaulinio pokerio žvaigždės

Las Vegase viešinčiam ir Pasaulio pokerio serijoje (WSOP) kovojančiam Laurynui Levinskui nusprendus parduoti dalį akcijų į WSOP turnyrus nekilo jokių problemų. Ir investuoti į mūsiškio žaidimą nutarė ne bičiuliai iš Lietuvos pokerio bendruomenės, o pasaulinės pokerio arenos sunkiasvoriai. Lietuvis investuotojams už pasitikėjimą atsilygino laimėdamas WSOP pagrindinio turnyro atranką.
Laurynas Levinskas
Laurynas Levinskas / Neilo Stoddarto nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Lietuviai laikomi pajėgiais pokerio žaidėjais. Tokį teiginį jau seniai buvo galima išgirsti net ir iš ryškiausių pasaulinio pokerio žvaigždžių. Tačiau paprašius įvardinti konkrečius Lietuvos žaidėjus dažniausiai viskas apsiribodavo „Tony G“ paminėjimu. Panašu, kad dabartinei Lietuvos pokerio profesionalų kartai pavyko pakeisti situaciją.

Pasaulio pokerio turo (WPT) čempionas, EPT ir daugelio kitų turnyrų finalininkas Matas Cimbolas yra puikiai pažįstamas veidas Didžiosios Britanijos pokerio aplinkoje, o neretai ir Europoje. Beveik kasmet JAV pokerio žurnalistams apie save primena ir Kristijonas Andrulis, šiemet taip pat pasiekęs didelio WSOP turnyro finalinį stalą.

Tačiau geriausiai lietuvių profesionalų pripažinimą iliustruoja užvakar vykęs Lauryno Levinsko akcijų pardavimas. „Parduodu rytojaus 1000, 2000 dolerių atrankinių turnyrų ir 10 tūkst. dolerių WSOP pagrindinio turnyro akcijas. Viso su 1,3 antkainiu 1% kainuoja 170 dolerių“, – žinutėje savo „Facebook“ paskyroje rašė Laurynas Levinskas.

Pirmas į lietuvio pasiūlymą sureagavo internetinio pokerio sunkiasvoris iš JAV Chrisas Hunichenas, kuris „PokerStars“ kambaryje žaidžia slapyvardžiu „Big Huni“ ir jo virtualaus pokerio laimėjimai siekia 7,5 milijono dolerių, o dar daugiau nei milijoną vaikinas yra laimėjęs gyvuose turnyruose. Šis JAV pokerio meistras rezervavosi 5% L. Levinsko akcijų minėtiems turnyrams. Netrukus dar 10% mūsiškio siūlomų akcijų rezervavosi kylanti italų pokerio žvaigždė Rocco Palumbo, kurios bendri laimėjimai gyvuose ir interneto turnyruose peržengia 4 milijonų dolerių ribą.

Na, o prekybą „uždarė“ dar vienas JAV pokerio pirmūnas Brynas Kenney, kuris tiesiog parašė „rezervuoju visą likutį“ net nepasidomėjęs, kokią dalį akcijų lietuvis yra linkęs parduoti (L. Levinsko pradinėje žinutėje maksimalus parduodamų akcijų kiekis nurodytas nebuvo, bet įprastai pokerio meistrai parduoda iki 50% akcijų). WSOP auksinės apyrankės savininkas gyvuose turnyruose yra laimėjęs daugiau nei 6 milijonus dolerių.

L. Levinskas netruko pateisinti investuotojų pasitikėjimo. Mūsiškis 2000 dolerių įpirkos atrankiniame turnyre pelnė 10 tūkst. dolerių WSOP pagrindinio turnyro bilietą, taip išsyk sumažindamas akcijas pirkusių žaidėjų išlaidas.

Paraleliai sužaistos WSOP pagrindinio turnyro 1A ir 1B startinės dienos. Po jų antrą dieną pasiekusių lietuvių nesimato, tačiau tikimės, kad mūsiškiai atsigriebs gausiausiame 1C skrydyje. WSOP pagrindinio tyrnyro starto apžvalgą mūsų skiltyje skaitykite kiek vėliau.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius