Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2014 03 21

Lietuvos pokerio mylėtojai vėl atakavo festivalio „MicroMillions“ finalus

„PokerStars“ kambaryje tęsiasi žemų įpirkų pokerio turnyrų festivalis „MicroMillions“. Septintojo šventės sezono pradžioje lietuvis jau pelnė čempiono titulą, tačiau šaunūs mūsiškių pasirodymai tuo nesibaigia. Sužaidus 50-70 šventės turnyrus tautiečiai vėl pateko tarp „MicroMillions“ kovų finalininkų.
„Micro Millions“
„Micro Millions“
Temos: 1 Pokeris

Didžiausią prizą „MicroMillions“ ringe pastarosiomis dienomis iškovojo tautietis slapyvardžiu „S1monas“. Tarp 12 232 žaidėjų, startavusių 2,20 dolerių įpirkos beribio Holdem pokerio „Ante-Up“ turnyre su atsipirkimais, lietuvis iškovojo 6-ąją vietą ir savo pokerio kapitalą papildė 3 026 doleriais. Nesunku suskaičiuoti, kad šis prizas tautiečio turnyro įpirką padidino per pusantro tūkstančio kartų. Reikia paminėti, kad „S1monas“ per keletą žingsnių nuo didžiųjų prizų suklupo ir 6 019 pokerio aistruolių sutraukusiame 5,50 dolerių įpirkos beribio Holdem pokerio turnyre. Čia tautietis finišavo 25-as ir pelnė 73 dolerių apdovanojimą.

„MicroMillions“ finalą pasiekė ir didžiojoje Britanijoje gyvenantis lietuvis slapyvardžiu „sapnas_ace“. 11 dolerių įpirkos šešiaviečių stalų beribio Holdem pokerio galvų medžioklės turnyre jis pasiekė 5-ąją vietą ir iškovojo 1 078 dolerius. Dar 57 doleriai jam atiteko už 11 iš kovos pašalintų varžovų.

Šaunų pasirodymą surengė ir „MicroMillions“ reitinge aukščiausią poziciją tarp tautiečių užimantis „Dainiux“. Reguliariai „PokerStars“ kambaryje žaidžiantis lietuvis 7-ąją vietą iškovojo tarp 5 741 žaidėjų, startavusių 5,50 dolerių įpirkos beribio Holdem pokerio turnyre. Už šią kelionę „Dainiux“ sąskaitą papildė 645 doleriai. Tuo tarpu jo pelnytų reitingo taškų pakako, kad mūsiškis šoktelėtų iš 40-os į 28-ąją reitingo lentelės poziciją. Šiame turnyre toli žengė ir dar vienas lietuvis: „mak33333“ iškovojo 18-ąją vietą ir 84 dolerių prizą.

„MicroMillions“ kovos „PokerStars“ kambaryje tęsis iki kovo 23 dienos, kuomet bus sužaistas ir pagrindinis renginio turnyras. Ar pavyks mūsiškiams pasiekti dar daugiau puikių rezultatų festivalio finišo tiesiojoje, mūsų rubrikoje sužinosite jau ateinantį pirmadienį.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius