Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 16

Matas Cimbolas tapo UKIPT „High Roller“ vicečempionu ir pelnė 34 tūkstančius svarų

Matas Cimbolas tęsia įspūdingų gyvo pokerio rezultatų laikotarpį. Vakar 22-ąjį gimtadienį šventęs vaikinas užėmė 2 vietą Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIPT) Notingemo etapo „High Roller“ turnyre, lemiamoje dvikovoje nusileidęs argentiniečiui Ivanui Lucai.
Matas Cimbolas
Matas Cimbolas / PokerStars.net
Temos: 1 Pokeris

UKIPT Notingemo 3200 svarų sterlingų įpirkos „High Roller“ varžybos sutraukė ryškiausius Didžiosios Britanijos pokerio vardus. Viso žaidėjai įsipirko 51 kartą, taip suformuodami beveik pusantro šimto tūkstančių svarų prizinį fondą. Pirmąjį etapą įveikė 21 žaidėjas ir Matas Cimbolas antrosios dienos starte užėmė 13 poziciją.

Vos jai prasidėjus ginklus sudėti buvo priversta „PokerStars Pro“ žvaigždė Liv Boeree, dviejų stalų fazėje iš kovos pasitraukė Niallas Farrellas bei Jackas Salteris. Tuo tarpu lietuvis vis kilo lyderių lentelės pozicijomis. Sėdus prie neoficialaus devynviečio finalinio stalo M. Cimbolas jau buvo trečias pagal žetonus, o netrukus, su damomis pašalinęs dešimtakes ne laiku radusį Maxą Silverį, lietuvis išsiveržė į lyderio poziciją.

Burbulo berniuko titulas atiteko britų pokerio žvaigždei Stephenui Chidwickui, kuris su devynakėmis nesulaužė Mitchelo Johnsono karalių. S. Chidwickas išdavė, kad dar nėra pasiekęs prizinių vietų nė viename Notingemo „Dusk Till Dawn“ vykusiame pokerio turnyre ir jau trečiąsyk tampa burbulo berniuku. Išsyk po burbulo sprogimo ginklus sudėjo JAV pokerio žvaigždė Brynas Kenney bei norvegas Felixas Stephensenas, o lietuvis tik stiprino lyderio pozicijas. 4 bei 5 vietas atitinkamai užėmė Tomas Hallas ir M. Johnsonas, o trečias suklupo Brazilijai atstovaujantis Thiago Nishijima, tad finalinėje dvikovoje M. Cimbolas metė lygį internetinio pokerio profesionalui iš Argentinos Ivanui Lucai, „PokerStars“ kambaryje žaidžiančiam slapyvardžiu „Negriin“.

Lemiama dvikova buvo kaip niekada ilga ir atkakli – ji truko daugiau kaip tris valandas. Pradžioje į priekį išsiveržė Pietų Amerikos atstovas, tačiau mūsiškis atsitiesė ir vienu metu įgavo net trigubą žetonų persvarą. Deja, tuomet priešininkui pasidvigubinti ir išlyginti pusiausvyrą padėjo partija, kai abu žaidėjai surinko spalvos kombinaciją, tačiau I. Lucai priklausė aukštesnės kortos. M. Cimbolas ir vėl išsiveržė į priekį, tačiau po to sekė nesėkmingas periodas, o viskas baigėsi, kai lietuvis su tūzu ir aštuonake įvažiavo į argentiniečio tūzą ir devynakę. Gimtadienio proga titulo pasidovanoti M. Cimbolui nepavyko, bet jam atiteko 33 750 svarų antrosios vietos prizas.

UKIPT Notingemo „High Roller“ prizininkai:
1. Ivanas Luca (Argentina) – £46,800
2. Matas Cimbolas (Lietuva) – £33,750
3. Thiago Nishijima (Brazilija) – £21,500
4. Tomas Hallas (Didžioji Britanija) – £16,300
5. Mitchellas Johnsonas (Didžioji Britanija) – £12,600
6. Felixas Stephensenas (Norvegija) – £9,660
7. Brynas Kenney (JAV) – £7,800

Per paskutinį pusmetį tai jau šeštas didelio tarptautinio turnyro finalinis stalas, kurį pasiekė Matas Cimbolas. Du iš tų turnyrų jam pavyko laimėti, o viso per šį laikotarpį lietuvis savo sąskaitą papildė maždaug 650 tūkst. dolerių. Po vakarykščio turnyro ilsėtis vaikinas neskuba ir jau šiandien turėtų startuoti UKIPT Notingemo 1100 svarų pagrindiniame turnyre. Jame prie stalų tikimės išvyksti ir daugiau Lietuvos atstovų.

UKIPT Notingeme pirmąsyk „PokerStars“ organizuojamo festivalio turnyras prasidėjo sekmadienį, kai buvo sužaista 1A diena, o vakar paraleliai su lemiamomis „High Roller“ akimirkomis vyko antroji startinė 1B diena. Jos apžvalgą mūsų portale skaitykite kiek vėliau.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius