Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 16

Matas Cimbolas užtikrintai žengia į dar vieno WSOP turnyro antrąją dieną

Vienas sėkmingiausių gyvų turnyrų profesionalų iš Lietuvos Matas Cimbolas užtikrintai pradėjo Pasaulio pokerio serijos (WSOP) 5000 dolerių įpirkos šešiaviečių stalų turnyrą ir antrąjį etapą pradės su šešiaženkliu žetonų kiekiu. Turnyre gausu ir pirmo ryškumo pokerio žvaigždžių iš viso pasaulio.
Matas Cimbolas
Matas Cimbolas / skypoker.co.uk
Temos: 1 Pokeris

Lygiai 550 žaidėjų nusprendė pakloti 5000 dolerių ir išmėginti jėgas WSOP tvarkaraštyje 32 numeriu pažymėtame šešiaviečių stalų turnyre. Kai įprasta didesnės įpirkos varžyboms į jas sugužėjo ir gausybė žaidimo sunkiasvorių, tačiau tai neišgąsdino Pasaulio pokerio turo (WPT) čempiono Mato Cimbolo, kuris dienos pabaigoje į maišelį subėrė daugiau nei keturiskart padvigubintą startinį žetonų kiekį - 108 500 apvaliųjų. Antros dienos starte lietuvis turės 90 privalomųjų statymų. Pirmos dienos vidury beveik pasidvigubinti M. Cimbolui padėjo įdomi partija, kurios aprašymu pats pokerio profesionalas pasidalino savo "Facebook" profilyje. Šią partiją ir jos aptarimą galite rasti mūsų "Facebook" paskyroje "15min Pokeris".

Viso antrąją dieną pasiekė 190 žaidėjų ir lyderio pozicijoje įsitaisė Didžiosios Britanijos pokerio žvaigždė Simonas Deadmanas, kuriam pavyko sukaupti 232 tūkst. žetonų. Lyderių penketuke taip pat žengia beveik 200 tūkst. turnyro valiutos surinkusi Holivudo aktorė Jennifer Tilly. Šešiaženklius žetonų kiekius po pirmų dešimties turnyro lygių taip pat susikrovė Chisas Hunichenas, Andrejus Zaičenko, Sorelis Mizzi, Jeanas Montury, J.C. Tranas ir Dani Sternas. Į antrą etapą prasibrovė "PokerStars" bičiulis Pierre'as Neuville ir "PokerStars Pro"  žvaigždės Eugene'as Katchalovas ir George'as Danzeris. Vokietis pernai sudrebino WSOP seriją, kai iškovojo net tris auksines apyrankes. Kovą pratęs ir žaidimo pirmūnai iš JAV Farazas Jaka, Kyle'as Julius, Danas Smithas, Samas Steinas, Danas Kelly ir Danas Colmanas, o taip pat buvę pasaulio čempionai Joe Cada bei Philas Hellmuthas, neseniai iškovojęs savo 14-ąją WSOP apyrankę. Viltis pakovoti dėl WSOP apyrankęs išsaugojo ir EPT čempionai Davidas Vamplew, Galenas Hallas ir Andrejus Pateičukas.

Primename, kad lažybų bendrovė "TonyBet" siūlė spėti, kuris lietuvis WSOP turnyruose daugiausiai kartų pasieks apmokamas vietas. Kol kas pirmauja tai triskart padaręs Andrius Bielskis, tačiau M. Cimbolas turi neblogus šansus su juo susilyginti, jei tarp prizininkų pateks šiose varžybose. Turnyro antroji diena prasidės šįvakar Lietuvos laiku, o apie jo tolimesnę eigą mūsų skiltyje skaitykite rytoj.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius