Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 14

Matas Dilpšas ir Ovidijus Šlimas įveikė pirmąjį tarptautinio pokerio turnyro Londone barjerą

Londone šiuo metu vyksta „Unibet Open“ pokerio festivalio pagrindinis turnyras. Pirmosios startinės dienos metu į pokerio ringą kopė ir septyni mūsiškiai. Du lietuviai sugebėjo prasibrauti pro varžovus ir iškovojo vietą antrosios turnyro dienos mūšyje.
Matas Dilpšas
Matas Dilpšas / Unibet nuotr.

Marius Mačiukas, Matas Dilpšas, Povilas Purtokas, Rytis Kriūnas, Vilius Saulevičius, Ovidijus Šlimas ir Marius Žalpys stojo į kovą tarp 167 žaidėjų, startavusių 1500 eurų įpirkos pagrindinio turnyro 1A dienoje. Ne visiems jų pavyko išgyventi. M.Dilpšas pirmojo turnyro etapo finišą pasiekė turėdamas 71 000 žetonų, o O.Šlimo rankose dienos pabaigoje buvo 40 700 žetonų suma. Tuo tarpu likę mūsiškiai buvo parklupdyti pirmosios dienos mūšio įkarštyje. 

Šiame turnyre stebėjome ir ryškiausių pokerio žvaigždžių pasirodymus. Švedas Chrisas Bjorinas dieną pabaigė turėdamas 32 300 žetonų, o rusui Igoriui Kurganovui pasisekė kur kas prasčiau – jis pirmosios dienos neįveikė. Profesionalas iš Rusijos kovą paliko dar penktame žaidimo lygyje.

Taip pat Londone į kovą stojo ir keturi šios pokerio šventės čempiono titulą jau nešiojantys žaidėjai, tačiau tik vienas jų prasiveržė į antrąją dieną. Peteris Harkesas, titulą iškovojęs 2011 metų Rygos etape, dieną baigė laikydamas 28 800 žetonų. Tuo tarpu 2009 metų Prahos etapo nugalėtojas Fuatas Canas, 2011 Maltos etapo čempionas Mateuszas Moolhuizenas ir šių metų Paryžiaus etapo laimėtojas Jaroslawas Barglikas iš kovos dėl dvigubo čempiono vardo pasitraukė.

Iš viso 67 žaidėjai sugebėjo užsitikrinti vietą antrojoje šio turnyro dienoje ir į kovą sugrįš jau ateinantį šeštadienį. 1A dienos žetonų lyderių penketukas atrodo taip:

Dariuszas Charski (Lenkija) – 151,200 žetonų

Tomas Tidemansenas (Norvegija) – 99,200 žetonų

Pratikas Ghatge (D.Britanija) – 96,000 žetonų

Marcas Inizanas (Prancūzija) – 94,100 žetonų

Johnas Tabatabai (Velsas) – 84,700 žetonų

Šiandien, rugsėjo 14 d., Londone žaidžiama antroji startinė šio turnyro diena, kurioje tikimės išvysti ir daugiau Lietuvos žaidėjų.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius