Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 13

Milijono dolerių įpirkos turnyre vasarą dalyvavimą patvirtino dar dešimt pokerio žvaigždžių

Jau gegužės 27-tą dieną Las Vegase startuos Pasaulio pokerio serijos (WSOP) turnyrai. Birželio 29-ąją viso pasaulio pokerio aistruolių akys nukryps į milijono dolerių įpirkos turnyro „Big One For One Drop“ ringą, kur kortas sukryžiuos 56 žaidimo meistrai. Jau šiuo metu dalyvavimą šioje neeilinėje kovoje yra patvirtinę per 30 žaidėjų. Neseniai savo vardus į dalyvių sąrašą įtraukė Vanessa Selbst ir Jeanas-Robertas Bellande.
J.R.Bellande moką įpirką į „Big One For One Drop“ turnyrą
J.R.Bellande moką įpirką į „Big One For One Drop“ turnyrą / Asmeninė nuotr.
Temos: 1 Pokeris

„Big One For One Drop“ turnyro dalyvių sąrašą neseniai papildė dar keletas pavardžių, kovoje dalyvauti apsisprendė sėkmingiausia pokerio dama. „PokerStars Pro“ komandos vėliavą nešanti V.Selbst savo sprendimą prisidėti prie didžiojo turnyro dalyvių aiškino taip: „Praleidau šią kovą 2012-aisiais ir stipriai dėl to pasigailėjau, matydama, kiek gerų emocijų ir malonumo žaidžiant patiria turnyro dalyviai. Negalėjau sau leisti dar sykį padaryti tos pačios klaidos“. 

Pokerio bendruomenės susidomėjimą sukėlė ir J.R.Bellande sprendimas dalyvauti „Big One For One Drop“. Jau keletą metų pokerio turnyruose retai matomas pokerio profesionalas, kuris anksčiau yra patyręs bankrotą, savo „Twitter“ puslapyje neseniai patalpino nuotrauką, kurioje užfiksuota kaip jis grynaisiais pinigais moka įpirką į būsimą kovą. Neoficialiais duomenimis, J.R.Bellande į „Big One For One Drop“ įsipirko savo lėšomis ir nepardavęs nė vienos akcijos, kaip tai padarė daugelis turnyre dalyvausiančių pokerio meistrų. 

Šiuo metu milijono dolerių įpirkas jau yra sumokėję 33 žaidėjai. Iš viso „Big One For One Drop“ ringe matysime 56 aukščiausios pokerio lygos atstovus. Būsimajam turnyro laimėtojui žadamas prizas gali viršyti 20 milijonų dolerių.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius