Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 12

Nuo 17 val. tiesiogiai transliuojamame UKIPT finale Duncanas McLellanas siekia antrojo čempiono titulo

Notingeme vykstančioje Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIPT) kovoje aštuoni žaidėjai pasiekė finalą. Tiesioginę vaizdo transliaciją 15min.lt pokerio rubrikos eteryje stebėkite jau nuo 17 valandos Lietuvos laiku. Nepraleiskite progos sužinoti kuo baigsis rekordinį žaidėjų skaičių sutraukęs turnyras. Aistras finale kaitins ir antrojo UKIPT titulo čia siekiantis britas Duncanas McLellanas.
Duncanas McLellanas
Duncanas McLellanas / Danny Maxwello nuotr,
Temos: 2 Tiesiogiai Pokeris

Didžiausiame pagal žaidėjų skaičių (1 223) UKIPT Notingemo etape išmušė lemtinga akimirka. Kovos ringe beliko aštuoni finalininkai, kiekvienas kurių jau šiuo metu yra užsitikrinęs bent 20 800 svarų sterlingų prizą. Kuo baigsis 1 100 svarų sterlingų įpirkos kova mūsų rubrikos eteryje tiesiogiai stebėkite jau nuo 17 valandos Lietuvos laiku, o kol kas kas kviečiame susipažinti su finalininkais.

Williamas Elliotas (Didžioji Britanija) – 5 625 000 žetonų
Iki šiol šio brito sąskaitą įvairiose pokerio kovose papildė 24 850 dolerių. Finalo žetonų lyderis pokerio mūšiuose tėvynėje ir už jos ribų dalyvauja nuo 2011 metų. Didžiausias jo pasiekimas UKIPT ringe iki šiol buvo 66-toji vieta, iškovota pernai metų Edinburgo etape. Ar pavyks lyderiui išnaudoti pakeliui link finišo tiesiosios įgytą pranašumą paaiškės finalo metu.

Junas Benito (Ispanija) – 4 385 000 žetonų
Tarptautinis pokerio ringas vieninteliam ne Didžiąjai Britanijai atstovaujančiam finalininkui nėra naujiena. Dar 2012 metais šis žaidėjas finalą pasiekė „Estrellas“ pokerio turo Madrido etape. Tą kartą jo sąskaitą papildė 8 250 eurų, o bendra ispano laimėjimų suma siekia 41 715 dolerių.

Duncanas McLellanas (Didžioji Britanija) – 3 320 000 žetonų
Šis britas siekia jau antrojo UKIPT čempiono titulo. Praėjusį spalį jis triumfavo UKIPT Meno salos etapo mūšyje, kur įveikęs 378 varžovus iškovojo 94 090 svarų sterlingų. Be šio pasiekimo britas yra pelnęs keletą smulkesnių pergalių įvairiuose turnyruose, daugelis kurių vyko Notingeme.

Ryanas Spittlesas (Didžioji Britanija) – 3 305 000 žetonų
Labai ne daug nuo čempiono atsilieka ir šis pokerio meistras. R.Spittleso sąskaitoje yra prizai, iškovoti ne tik UKIPT, bet ir Europos pokerio turo (EPT), Pasaulio pokerio turo (WPT) bei kitų festivalių ringuose. Bendri jo karjeros laimėjimai sudaro 181 797 dolerius.

Anthony Flynnas (Didžioji Britanija) – 2 495 000 žetonų
Pirmą sykį pokerio bendruomenė apie šį žaidėja išgirdo pernai vykusiame UKIPT Londono etape. Tą kartą A.Flynnas suklupo vos per žingsnį nuo finalo. Tačiau dešimtąją vietą iškovojęs žaidėjas nenuleido rankų ir šį kartą prasibrovė iki finalo, kuriame sieks čempiono titulo.

Angelo Milioto (Didžioji Britanija) – 2 455 000 žetonų
Nors pirmieji šio žaidėjo rezultatai užfiksuoti dar 2010 metais, vis tik svaresnių prizų ir titulu jis iki šiol nėra pelnęs. A.Milioto ketverių metų uždarbis tarptautiniame pokerio ringe sudaro vos 7 067 dolerius.

Ramey Shaio (Didžioji Britanija) – 1 770 000 žetonų
Nors tėvynėje šis britas iki šiol nėra pasižymėjęs prie pokerio stalo, tačiau trečioji vieta, iškovota Pasaulio pokerio serijos (WSOP) ringe įrodo, kad įgūdžiu jam pakanka. WSOP finalą R.Shaio pasiekė dar 2012-aisiais, nuo to laiko jo bendrą uždarbį pokerio kovose sudaro 333 562 doleriai.

Trevoras Pearsonas (Didžioji Britanija) – 965 000 žetonų
Autsaiderio pozicijoje startuojantis britas taip pat nėra naujokas prie pokerio stalo. Šio žaidėjo biografijoje – per 30 prizų, iškovotų įvairiuose pokerio turnyruose Didžiojoje Britanijoje. Tačiau jau dabar T.Pearsonas yra užsitikrinęs didžiausią savo karjeros laimėjimą.


Primename, kad tarp šio UKIPT etapo prizininkų savo vardus įrašė ir du lietuviai. Jeigu savaitgalį praleidote mūsų paruoštas apžvalgas, jas rasite čia: šeštadienio, sekmadienio.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius