Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 25

Pergalė „Borgata Spring Open“ Brianui Lemke pelnė trečią karjeros trofėjų Atlantik Sityje

Vakar vakare JAV Atlantik Sičio mieste vykstančioje „Borgata Spring Poker Open“ serijoje šeši finalininkai išsiaiškino pagrindinio turnyro titulo likimą. Amerikiečių kovoje triumfavo pokerio profesionalas Brianas Lemke, kuriam tai buvo jau trečias trofėjus, iškovotas „Borgata“ kazino rengiamose serijose.
Brianas Lemke / theborgata.com nuotr.
Brianas Lemke / theborgata.com nuotr.

„Borgata Spring Poker Open“ pagrindiniame turnyre 2700 JAV dolerių įpirkas žaidėjai viso paklojo 442 kartus, tad prizinis fondas pasiekė 1,1 milijono dolerių. Lietuvos pokerio žvaigždė Matas Cimbolas antros dienos starte buvo išsiveržęs į lyderių tarpą, bet vėliau viskas susiklostė nesėkmingai ir mūsiškis prizų nepasiekė.

Iki finalo prasibrovė šeši amerikiečiai. Aiškiu žetonų lyderiu jo starte buvo Andy Spearsas su 4,65 milijonais turnyro valiutos, tuo tarpu būsimasis nugalėtojas Brianas Lemke lemtingą kovą pradėjo iš 4 pozicijos su beveik pusantro milijono žetonų. Tačiau vakar būtent šiam pokerio meistrui viskas susiklostė idealiai. Sėkmingai startavęs jis netruko pasidvigubinti A. Spearso sąskaita, netrukus 4 vietoje pašalino Benjaminą Zamani ir išsiveržė į pirmąją poziciją su daugiau nei 60% visų žaidime esančių žetonų. A.Spearsas kiek pataisė savo šansus prieš lemtingą dvikovą, kai trečioje vietoje pašalino Jamesą Gilbertą, tačiau finalinėje dvikovoje pasipriešinti įsibėgėjusiam B. Lemke nepavyko.

B. Lemke karjeroje tai - penktasis čempiono titulas gyvame turnyre. Nors saldžiausia pergale jam greičiausiai buvo auksinę apyrankę atnešęs triumfas Pasaulio pokerio serijos (WSOP) 5 tūkst. dolerių įpirkos beribio Holdem turnyre 2009-aisiais, tačiau „Borgata“ vardas profesionalui taip pat sukelia daug teigiamų emocijų. 2012 m. jis laimėjo „Borgata Spring Poker Open“ šalutinį turnyrą, 2013 m. triumfavo vienose „Borgata Winter Poker Open“ varžybų, o dabar pelnė „Spring Open“ pagrindinio turnyro čempiono laurus. Ši pergalė jo laimėjimus gyvuose turnyruose iškėlė virš pusantro milijono dolerių.

„Borgata Spring Poker Open“ finalininkų prizai:
1. Brianas Lemke - $276,949
2. Andy Spearsas - $159,886
3. Jamesas Gilbertas - $97,558
4. Benjaminas Zamani - $78,588
5. Justinas Zaki - $61,787
6. Joe Kuetheris - $51,489

„Borgata Spring Poker Open“ festivalis tęsiasi ir šiandien prasideda 15 400 dolerių įpirkos Pasaulio pokerio turo (WPT) Pasaulio čempionatas, kuriame greta ryškiausių JAV pokerio žvaigždžių į veiksmą grįš ir M. Cimbolas. Apie tai, kaip jam susiklostė šio turnyro startas mūsų skiltyje skaitykite rytoj.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius