Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2016 12 01

Pokerio bendruomenės dėmesio lauks naujas tarptautinis pokerio turas

Jau kurį laiką pokerio festivalių organizatoriai į Kiniją žvelgia, kaip į regioną, kuriame žaidimas patirs dar vieną augimo bangą. Tačiau tai padaryti dėl ganėtinai griežtų vietinių įstatymų nėra lengva. Prieš keletą dienų Kinijos žiniasklaidoje pasirodė pranešimai, anonsuojantys šioje šalyje vyksiantį naują tarptautinį pokerio turą.
Pokerio žetonai
Pokerio žetonai

Oficialūs „Alibaba Sports Group“ atstovai šią savaitę Šanchajuje surengė spaudos konferenciją, kurios metu pranešė apie naują pokerio turą, organizuojamą drauge su International Poker Tour (IPT). Naujasis festivalis žaidėjus kvies varžytis Šiaurės Amerikos, Europos ir Azijos pokerio ringuose.

„Mūsų tikslas surengti varžybas, kuriose būtų puoselėjamos geriausios pokerio tradicijos, o čia dalyvaujantys žaidėjai galėtų išbandyti savo jėgas sąžiningoje tarpusavio kovoje“, – spaudos konferencijos metu sakė naujojo turo organizatoriai.

Puse lūpų buvo užsiminta ir apie tai, kad festivalio metu žaidėjai turės galimybę varžytis ne tik prie pokerio, bet ir prie bridžo bei šachmatų stalų.

„Jeigu šis festivalis įvyktu Kinijoje, tai būtų didelis žingsnis į priekį, kai ši valstybė pokerį pripažįsta, kaip įgūdžių žaidimą. Nors Kinijos teritorijoje veikia du didžiuliai pokerio paslaugas teikiantys koncernai, kol kas tenka įdėti labai daug pastangų norint žaidimus čia organizuoti skaidriai ir legaliai“, – pranešimą komentavo Global Poker League (GPI) vykdantysis direktorius Alexas Dreyfusas.

Neseniai Šanchajuje turėjo pirmą sykį vykti vienas Azijos pokerio lygos (APL) etapų, tačiau likus kelioms dienoms iki jo renginys buvo atšauktas susidūrus su licencijavimo problemomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius