Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 16

Pokerio gigantė „PokerStars“ naujiems vadovams parduota už 4,9 milijardo dolerių

Dar praėjusią savaitę korporacijos „PokerStars“ vadovai oficialiame pranešime spaudai paskelbė, kad vienas pelningiausių verslų šiandien parduotas už 4,9 milijardus dolerių. Naujuoju verslo valdytoju tampa kompanija „Amaya Gaming“. Tokį sprendimą priėmė „PokerStars“ steigėjai ir iki šiol buvę valdytojai Isai ir Markas Scheinbergai. Pranešime teigiama, kad tiek „PokerStars“ žaidėjai, tiek dabartiniai darbuotojai gali likti visiškai ramūs – jų ši sutartis niekaip nepaveiks.
„Pokerstars“
„Pokerstars“
Temos: 1 Pokeris

„Aš labai didžiuojuosi tuo, kokią kompaniją mes sukūrėme ir į kokias aukštumas iškėlėme internetinio pokerio žaidimų standartus. Keturiolika metų mes sunkiai dirbome, kad taptume patikimiausia, skaidriausia ir didžiausia kompanija versle. Naujieji „PokerStars“ vadovai turi nemažesnes ambicijas ne tik išlaikyti tai, kas pasiekta, bet ir kilstelėti kompanijos standartus į naujas aukštumas“, – sakė M.Scheinbergas.

Beveik penkių milijardų dolerių vertės sutartyje pabrėžiami tokie punktai, kaip esamų „PokerStars“ ir kitų kompanijos valdomų kambarių žaidėjų saugumas. Teikiamų paslaugų kokybės išsaugojimas ir esamų darbuotojų darbo vietų garantas.

Šiai dienai kambarių „PokerStars“ ir „Full Tilt Poker“, kuris taip pat priklauso „PokerStars“ grupei, paslaugomis naudojasi daugiau nei 85 milijonai oficialiai registruotų žaidėjų. „Mes suprantame, kokią atsakomybę prisiimame perimdami didžiausios pokerio korporacijos pasaulyje valdymą ir galime patikinti, kad darysime viską, kad neprarastume taip sunkiai uždirbto pasitikėjimo“, – sakė „Amaya Gaming“ generalinis direktorius Davidas Baazovas. 

Iki šiol „Amaya Gaming“ taip pat tiekė internetinio pokerio paslaugas bei dalyvavo virtualių ir gyvų lošimų, sporto lažybų ir kitose veiklose. „PokerStars“ valdymo perėmimas garantavo šiai kompanijai didžiausios pokerio korporacijos pasaulyje vardą.

„Amaya Gaming“ vadovų planuose numatomi ir tokie punktai kaip įsiliejimas į JAV rinką, kuri pastaraisiais metais buvo griežtai saugoma, ar gyvo pokerio turnyrų, kurie vyksta po „PokerStars“ vėliava, tvarkaraščio plėtimas ir papildymas naujomis vietomis.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius