Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 23

Pokerio profesionalai džiaugiasi artėjančiomis WSOP kovomis ir dalijasi viltimis

Jau gegužės 27 dieną Las Vegase startuos Pasaulio pokerio serijos (WSOP) maratonas. Asmeniniai pokerio profesionalų interneto puslapiai mirga žinutėmis apie tai, kokių lūkesčių vedini jie renkasi Las Vegase.
Danielis Negreanu
Danielis Negreanu / Neilo Stoddarto nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Vieną drąsiausių pareiškimų dėl artėjančio WSOP „Twitter“ paskyroje išplatino „PokerStars Pro“ komandos ambasadorius Danielis Negreanu: „Esu sužavėtas minties, kad artimiausios septynios savaitės bus tobulos. Golfas ir WSOP mūšiai Las Vegase – man skamba neįtikėtinai puikiai. Šiemet mano taikiklis nutaikytas į tris WSOP apyrankes (mažiausiai)“, – rašė žvaigždė.

WSOP apyrankės savininkas ir daugkartinis serijos finalininkas Mattas Waxmanas tuo tarpu deklaravo kiek kitokią idėja: „Manau, kad pokerio žaidėjams yra du metų laikai. WSOP ir dešimt mėnesių WSOP laukimo“.

Kai kuriems pokerio meistrams WSOP yra laikas kuomet reikia susirūpinti ne tik savo žaidimo kokybe: „Dedu daug lūkesčių į WSOP turnyrus. Viso maratono metu pažadu treniruotis, sportuoti, laikytis dietos ir žaisti geriausią savo žaidimą“, – „Twitter“ puslapyje rašė WSOP laureatas Gregas Ostranderis.

Praėjusių metų Pasaulio pokerio čempionas Ryanas Riessas nedaugžodžiavo: „Tai bus puiki vasara Las Vegase“, – rašė jis. Jo pavyzdžiu sekė ir daugkartinis WSOP laureatas Jasonas Koonas: „Negaliu patikėti, kad jau WSOP laikas. Susitiksime dykumoje“.

Gegužės 27 – Liepos 7 dienomis WSOP ringe bus sužaisti net 65 įvairių pokerio rūšių turnyrai, kurių įpirkos svyruos nuo tūkstančio iki milijono dolerių. Renginio metu paaiškės ir aštuoni žaidėjai, spalio mėnesį pretenduosiantys į Pasaulio pokerio čempiono titulą. Šviežiausias naujienas iš serijos ringo viso festivalio metu rasite ir mūsų rubrikos eteryje.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius