Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 15

„PokerNews Cup“ prizus pasiekė 5 lietuviai

Čekijos Rozvadovo mieste pasiekė „PokerNews Cup“ pagrindinis turnyras. Sužaidus dvi dienas iš daugiau kaip tūkstančio pretendentų liko tik 8 kandidatai į pergalę. Lietuvių tarp jų nėra, bet 5 mūsiškiai papildė prizininkų sąrašą.
Ričardas Vymeris / pokernews.com nuotr.
Ričardas Vymeris / pokernews.com nuotr.
Temos: 2 Lietuviai Pokeris


Populiariame „King's Casino“ vykstančiame 250 eurų įpirkos „PokerNews Cup“ pagrindiniame turnyre viso žaidėjai paklojo net 1104 įpirkas, tad 200 tūkstančių eurų garantija buvo užtikrintai viršyta ir priziniame fonde atsidūrė 235 980 eurų. Jėgas šiose varžybose išmėgino ir gausus būrys Lietuvos pokerio meistrų. Jau rašėme, kad 1A dieną įveikė net 7 Lietuvos atstovai, kurių tarpe pirmavo žaidimo veteranas Ričardas Vymeris. Vėlesniuose skrydžiuose prie 2 dieną pasiekusių tautiečių dar prisijungė Edgaras Rajauskas (150 000), Arvydas Vilčinskas (143 500) ir Paulius Vaitiekūnas (91 000).

Viso 2 dienos starte prie stalų grįžo 251 žaidėjas, kuris pratęsė kovą dėl 103 prizinių vietų. Iki jų išgyventi pavyko penkiems lietuviams. Išsyk po burbulo sprogimo ginklus buvo priverstas sudėti Martynas Valantiejus (101 vieta, 637 eurai). 62 vietoje suklupęs Benas Kuzmickas gavo 755 eurus. Po 873 eurų prizą laimėjo Ričardas Vymeris ir E. Rajauskas, atitinkamai užėmę 49 ir 46 vietas. Na, o toliausiai iš mūsiškių nužengęs Matas Čikinas suklupo 30 vietoje, už kurią gavo 1109 eurų.


Po 2 varžybų etapų liko tik 8 finalininkai, kurie ir išsidalins didžiuosius prizus. Net 4 jų atstovauja Vokietijai ir pirmauja šios šalies atstovas Ronny Vothas, lyderiu buvęs ir po 1A dienos, o 2 etapą pradėjęs iš 3 pozicijos bendroje įskaitoje. Finalinėje dienoje kovą taip pat pratęs po vieną Austrijos, Slovakijos, Rumunijos bei šeimininkės Čekijos atstovą. Būsimojo nugalėtojo laukia 44 695 eurų prizas.

Galutinių turnyro rezultatų kviečiame rytoj ieškoti mūsų „Facebook“ paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius