Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 01

„PokerStars“ ir „Full Tilt“ atnaujina veiklą JAV Naujojo Džersio valstijoje

Žengtas dar vienas rimtas žingsnis link pokerio grįžimo į JAV rinką. Netrukus Naujojo Džersio žaidėjai vėl galės dalyvauti „PokerStars“ turnyruose. Tiesa, greičiausiai jie žais tik tarpusavyje. Visgi, didžiausios pasaulyje internetinio pokerio bendrovės veiklos atnaujinimą JAV valstijoje galima vertinti kaip gerą ženklą kalbant apie JAV žaidėjų grįžimą į pasaulinę rinką.
Amaya
Amaya / PokerStarsBlog.com

Šįryt didžiausius internetinio pokerio kambarius „PokerStars“ bei „Full Tilt“ valdanti Kanados bendrovė „Amaya Inc“ paskelbė, kad Naujojo Džersio lošimų priežiūros tarnyba suteikė leidimą šiems kambariams vykdyti veiklą JAV valstijoje, kurioje įsikūręs ir didžiausias rytų pakrantės lošimų centras Atlantik Sitis. JAV žaidėjai į šiuos kambarius grįš po puspenktų metų pertraukos.

„Mes džiaugiamės galėdami pridėti Naująjį Džersį prie ilgo sąrašo reguliuotų rinkų, kuriose “PokerStars„ ir “Full Tilt„ gali siūlyti tikrų pinigų žaidimus internete. Nekantraujame čia grąžinti savo populiarius prekės ženklus, inovatyvias technologijas ir pasaulinės kasės žaidimo saugumą į augančią Naujojo Džersio interneto žaidimų rinką. Artimiausiu metu paskelbsime konkrečias detales apie mūsų veiklos planus šioje valstijoje“, – kalbėjo Amaya vykdantysis direktorius Davidas Baazovas.

Prieš suteikdami leidimą veiklai Lošimų priežiūros komisijos atstovai atliko nuoseklią „Amaya Inc“ veiklos ir technologijų patikrą, apklausė daugiau nei 70 darbuotojų.

„PokerStars“ yra didžiausias pasaulio internetinio pokerio kambarys, „Full Tilt“ taip pat yra lyderių tarpe. Sudėjus kartu šie du prekių ženklai užimą aiškią didžiąją dalį globalios pokerio rinkos ir turi virš 95 milijonų registruotų žaidėjų.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius