-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 23

„PokerStars“ kambaryje dvyliktas žaidėjas „Spin&Go“ laimėjo milijoną dolerių

„PokerStars“ kambaryje tęsiasi „Spin&Go“ turnyrų pirmojo gimtadienio akcija. Vakar vakare gyvenimą keičiantį milijono dolerių prizą pelnė dar vienas laimingasis. Šįsyk septynženklė suma papildė pokerio entuziasto iš Kanados sąskaitą. Ją slapyvarždiu „Koovoon“ žaidžiantis kanadietis laimėjo 100 dolerių įpirkos „Spin&Go“ turnyre įveikęs du Rusijos atstovus.
„Spin&Go“
„Spin&Go“ / PokerStars.net nuotr.

Prieš kelias savaites vos prasidėjus „Spin&Go“ pirmojo gimtadienio akcijai per keletą dienų net šeši žaidėjai pelnė po milijoną dolerių, o tarp dėl didžiųjų prizų kovojusių ir 100 tūkst. dolerių paguodos prizą pelniusių žaidėjų buvo ir lietuvis. Na, o vakar milijonas dolerių atiteko dar vienam „PokerStars“ žaidėjui.

100 dolerių įpirkos „Spin&Go“ turnyro žaidėjai pradėjo kovą vakar vakare apie 8 valandą Lietuvos laiku, nors Vankuveryje, iš kur ir yra naujai iškeptas milijonierius, tuo metu tebuvo maždaug 10 valanda ryto. Žaidimas truko 9 minutes, po kurių paaiškėjo, kad kiekybinė persvara dviems rusams nepadėjo. Pačioje pradžioje praradęs šiek tiek žetonų „Koovoon“ netruko pasidvigubinti su valetais ir toliau kontroliavo padėtį iki pabaigos, trečioje vietoje ilsėtis išsiųsdamas „Play2win$1k“, o dvikovoje įveikdamas „AndyG1810“. Abiems Rusijos žaidėjams atiteko po 100 tūkst. dolerių paguodos prizą.

Primename, kad spalio paskutinę savaitę po milijoną dolerių prie „Spin&Go“ stalų laimėjo du brazilai, britas, estas, vokietis ir australas. Dabar ši geografija dar labiau plečiasi. „Spin&Go“ gimtadienio akcija tęsis iki šio mėnesio pabaigos.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius