Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 26

„PokerStars“ kambarys pripažintas metų pokerio platforma

Didžiausias pokero kambarys „PokerStars“ dar sykį įvertintas aukščiausiais apdovanojimais. „EGaming Review“ paskelbė „PokerStars“ „Metų pokerio operatoriumi“ ir „Metų mobiliuoju pokerio operatoriumi“. Prastižinį apdovanojimą kambario atstovai atsiėmė pirmadienį.
„Pokerstars“
„Pokerstars“

„Labai didžiuojamės, kad „EGaming Review“ komanda įvertino mūsų sunkų darbą ir kompetentinga komisija skyrė mums aukščiausius balus „Pokerio operatoriaus“ ir „Mobilaus pokerio operatoriaus“ nominacijose. Šaunu, kai tavo darbas įvertinamas, tai skatina žengti pirmyn“, – apdovanojimo ceremonijos metu džiaugėsi „PokerStars“ ryšių su visuomenę skyriaus vadovas Erikas Hollreiseris. „Konkurencija šioje rinkoje milžiniška, tad kiekvienas įvertinimas yra ypač svarbus“. 

Šiuo metu kambario bendruomenę sudaro daugiau nei 69 registruotų žaidėjų. „PokerStars“ pasižymi turnyrais, kuriuose registruojasi daugiausiai žaidėjų, kurie sugeneruoja didžiausius virtualaus pokerio mūšių prizinius fondus. „Mūsų žaidėjai pasižymi ne tik lojalumu, bet ir išskirtiniais pokerio įgūdžiais bei aistra, kuri šį žaidimą daro išskirtinį. Didžiuojamės sukurta bendruomene ir ateityje tikimės į savo šeimą priimti dar daugiau narių“, – kalbėjo E.Hollreiseris. 

Tuo tarpu „EGaming Review“ atstovai sprendimą apdovanoti būtent „PokerStars“ grindė šiais punktais:

„PokerStars Mobile“ siūlomų paslaugų kokybė nenusileidžia produktams skirtiems ne tik išmaniųjų įrenginių kokybei. Kas mėnesį „PokerStars“ mobiliąsias programėles į savo įrenginius įsirašo per milijoną naujų žaidėjų.

Naujoji „PokerStars“ kambario programinė įranga ypač inovatyvi ir patogi vartotojui. Joje žaidėjai ras tokias funkcija, kokių nesiūlo joks kitas kambarys.

Naujasis pokerio turnyrų formatas „Spin & Go“ svarbi ir maloni inovacija šiandieniniame pokeryje, kuri nepaliko abejingų ir susilaukė milžiniško pasisekimo.

„PokerStars“ indelis į pokerio pokerio TV šou populiarinimą neginčijamas, o tai smarkiai prisideda prie žaidimo populiarinimo globaliai. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius