Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 05

„PokerStars“ skatindami pokerio plėtrą Kinijoje surengs „Nanjing Millions“ turnyrą

Pasaulinės pokerio rinkos lyderis „PokerStars“ paskelbė, kad balandžio viduryje Kinijoje bus surengtas „Nanjing Millions“ turnyras su milijono juanių garantija, kurį rems ir Jiangsu provincijos šachmatų sporto asociacija.
Azijos ir Ramiojo vandenyno pokerio turas (APPT)
Azijos ir Ramiojo vandenyno pokerio turas (APPT) / Pokerfuse.com
Temos: 1 Pokeris

Šis turnyras prisiglaus po Azijos ir Ramiojo vandenyno pokerio turo (APPT) vėliava. Jis bus surengtas „Jiangsu Wutaishan“ olimpiniame sporto centre. Milijono juanių (apie 159 tūkst. JAV dolerių) garantijos turnyras vyks balandžio 14-19 dienomis.

„Star Poker Club“ nekantrauja atvežti pokerį į Nandžino miestą. Pastovus bendradarbiavimas su „PokerStars“ ir APPT suteikia pasitikėjimo žaidėjams, kurie nuolat lanko šių grupių rengiamus renginius“, – apie artėjantį turnyrą kalbėjo Geriausiu Azijos žaidėju anksčiau rinktas Jianas Yangas.

„Pokerio augimas Kinijoje buvo didžiulis ir mes esame pasiryžę palaikyti šį sportą regione. Nandžinas yra labai svarbi vieta, kuri suteikia galimybę dalyvauti žaidėjams iš visos šalies. Anksčiau du Pekine rengti turnyrai buvo labai sėkmingi ir mes didžiuojamės, kad galime prisidėti prie šio vyriausybės remiamo renginio“, – diplomatiškai renginį pristatė APPT prezidentas Danny McDounaghas.

Primename, kad šiemet į APPT šeimą įsijungė ir svarbiausias regiono pokerio renginys – „Aussie Millions“ festivalis.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius