Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 07

Populiarus pokerio komentatorius Joe Stapletonas susilaukė grasinimų

Europos pokerio turo (EPT) didysis finalas daugeliui pokerio žaidėjų viena didžiausių švenčių metuose, kurios metu ore tvyro gera nuotaika, tačiau taip jaučiasi ne visi. Pokerio garsenybė Davidas Ulliotas, sulaukęs keleto pokštų savo adresu, kuriuos EPT transliacijų metu laidė populiarus komentatorius Joe Stapletonas, suskubo plūstis ir grasinti pastarajam internetinėje erdvėje.
Dave'as „Devilfishas“ Ulliottas
Dave'as „Devilfishas“ Ulliottas / poker1.com nuotr.

„Pajacas komentatorius kalbėdamas apie manę pareiškė, kad esu toks senas, kad mano mobilaus telefono numeris ko gero yra septyni. Šis pokštas toks pat juokingas, kaip kad akmuo įstrigęs bate“, – savo „Twitter“ puslapyje rašė „Devifish“ slapyvardžiu žinomas pokerio profesionalas D.Ulliotas. Tačiau žaidėjui nepakako vieno pasisakymo. Garsiam pokerio komentatoriui J.Stapletonui tęsiant savo darbą prie mikrofono vykstant EPT didžiojo finalo pagrindiniame turnyrui, D.Ulliotas nesiliovė plūstis internetinėje erdvėje. Netrukus komentatoriaus link skriejo ir grasinimai.

„Jeigu aš dar sykį išgirsiu komentarą „Burn!“ tuo metu, kai aš kalbu transliacijos metu, ugnyje atsidursi pats. Kodėl tu nejauti kuomet laikas sustoti? Tavo komentarai nejuokingi. O gal aš netinkamos nuotaikos?“, – atakas tęsė D.Ulliotas. Netrukus „Devilfish“ papiktino ne tik jo adresų skrieję juokeliai bet ir kitų žaidėjų pašiepimas.

„Maniau turįs neblogą humoro jausmą, tačiau šaipytis iš Philo Hellmutho, žmogaus turinčio 13 Pasaulio pokerio serijos (WSOP) apyrankių? Rimtai? Tai mažų mažiausiai netaktiška“, – rašė D.Ulliotas.

Tačiau gerai tai, kas gerai baigiasi. Jau kitą dieną D.Ulliotas savo „Twitter“ puslapyje išplatino tokią žinutę: „Joe Stapletonai, nelaikau akmens užantyje, vakar buvo sunki diena, be to, mano draugai siuntė man žinutes ragindami mane reaguoti į tavo pasisakymus, Viskas tvarkoje“.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius