Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 09

„Retro Poker Cup“ lietuviai žengia į finalines turnyrų dienas

Šiaurės Kipre vykstančiame „Retro Poker Cup“ festivalyje vakar nebuvo užbaigtas nei vienas turnyras. Dviejose kiek brangesnėse kovose žaidėjai iškeliavo ilsėtis prieš finalines dienas. Kovą lemiamoje fazėje pratęs ir lietuviai.
Aldas Gomas / meritpoker.com nuotr.
Aldas Gomas / meritpoker.com nuotr.



800 dolerių įpirkos „Warm Up“ turnyre į antrąją dieną grįžus 75 žaidėjams kovą dėl 21 prizinės vietos pratęsė ir 5 Lietuvos atstovai. Geriausias pozicijas turėjo Paulius Venčkauskas, kuris startavo iš 16 vietos. Deja, jam užsikabinti už žaidimo nepavyko ir jis baigė pasirodymą iki prizų dalybų. Atsitiesti nepavyko ir tarp autsaderių buvusiems Vytautui Milbutui, Justui Semaškai bei Aleksandrui Rusinovui.

Tuo tarpu burbulo fazę sėkmingai išgyveno 36 800 žetonų dienos pradžioje turėjęs Aldas Gomas. Jis jau užsitikrino 1590 dolerių ir šiandien pratęs kovą tarp 21 pajėgiausio varžybų dalyvio. Tiesa, A. Gomo sąskaitoje – tik 118 tūkstančių žetonų, kas finalinės dienos pradžioje sudarys beveik 15 didžiųjų privalomųjų statymų (BB). Bendroje rikiuotėje jis užima 18 vietą, lenkdamas tik 3 oponentus. Turnyro vidurkis – 254 tūkst. žetonų.

Vakar taip pat prasidėjo 1100 dolerių įpirkos „Mix-Max“ turnyras su 60 tūkst. dolerių garantija, į kurį žaidėjai viso įsipirko apie 70 kartų. Šiandien 39 žaidėjai pratęs kovą prie šešiaviečių stalų ir tarp jų yra 5 lietuviai.

Geriausia – A. Rusinovo situacija, kuris su 69 600 žetonų žengia penktas. Ignas Mazgelis turi 32 900, Gytis Bernatavičius – 26 000, Benas Gudelis – 22 900, o V. Milbutas – 21 200 apvaliųjų. Finalinėje dienoje žaidimas prasidės nuo 500/1000 privalomųjų statymų lygio.

Primename, kad "Retro Poker Cup" serijos pradžioje lietuviai triumfavo net trijuose šalutiniuose turnyruose. Festivalio naujienų mūsų skiltyje ir „Facebook“ paskyroje ieškokite kasdien.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius