Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 18

SCOOP čempionate lietuvis iškovojo beveik 130 tūkst. dolerių

„PokerStars“ kambaryje tęsiasi Pavasario internetinio pokerio čempionatas (SCOOP). Svarbiausiame pirmojo pusmečio internetinio pokerio festivalyje prieš antrąjį savaitgalį tarp didžiuosius prizus pasidalinusių žaidėjų prasibrovė ir lietuvis. Mūsiškis „Respect_lt“ SCOOP-15-H varžybose pelnė sidabrą ir 128 652 JAV dolerių laimėjimą.
SCOOP logotipas
SCOOP logotipas / Pokerlistings.ru
Temos: 1 Pokeris

Čempionato metu ketvirtadienio vakarais „Progresive Super-Knockout“ formato „Thursday Thrill“ varžybas keičia SCOOP serijos kovos ir gegužės 14 d. tai buvo SCOOP-15-H turnyras. Šįsyk 1 778 pokerio profesionalai paklojo po 1050 dolerių įpirką, tad varžybų prizinis fondas išaugo iki 1,778 milijono dolerių. Pusė jo buvo išdalinta pajėgiausiems 198 dalyviams, o kita pusė buvo skirta premijoms už pašalintus priešininkus. Prizininkų sąrašą papildė lietuviai „bagoch“, „fornado“ ir „GS_LT“, tačiau jie apsiribojo minimaliais laimėjimais. Tuo tarpu „Respect_lt“ slapyvardį pasirinkęs mūsiškis privertė daugumą priešininkų išties gerbti lietuvišką trispalvę.

Tiesa, prasibrovęs į antrąją turnyro dieną lemtingą varžybų etapą vaikinas pradėjo tarp autsaiderių. Keli pasidvigubinimai padėjo likus apie pusšimčiui žmonių pakilti virš vidurkio, tačiau pirmąsyk į lyderių tarpą „Respect_lt“ iššoko, kai žaidimą tęsiant 29 žaidėjams didžiuliame banke jis pašalino du oponentus. Lietuvis su septynakių pora surinko pilną trobą, tuo tarpu abu jo oponentai laikė eilės kombinaciją. Šis bankas išvedė kaunietį į pirmąją poziciją ir nuo čia lyderių trejeto jis neapleido iki pat finalinės dvikovos.

Čia tautietis stojo į akistatą prieš Meksikai atstovaujantį „Paulman87“. Pastarasis dvikovos pradžioje turėjo trigubai daugiau žetonų už mūsiškį, tačiau sėkmingas startas apvertė situaciją aukštyn kojomis ir netrukus jau „Respect_lt“ perėmė vadžias į savo rankas. Deja, išlaikyti situacijos kontrolės iki pabaigos nepavyko. Pralaimėjęs didelį banką su spalva prieš didesnę spalvą netrukus lietuvis sudėjo visus žetonus į stalo vidurį su pirkimu tiek į eilę, tiek į spalvą, bet įveikti oponento laikytos viršporės nepavyko. Sidabrinis pasirodymas „Respect_lt“ garantavo 108 903 dolerių prizą, o dar 19 749 doleriai jo sąskaitą papildė, kaip premijos už pašalintus varžovus.

Simboliška, tačiau identiškos struktūros SCOOP-15-L 11 dolerių įpirkos kovoje kitas lietuvis „NikiStar777“ taip pat pelnė sidabrą. Jam viso atiteko 10 184 doleriai. Šis turnyras sudomino net 26 212 žaidėjų.

Keliolika lietuvių pasiekė antrąsias dienas vakar vakare prasidėjusiuose SCOOP turnyruose. Tarp šįvakar kovą pratęsiančių mūsiškių – „LaurisL91“, „geduzask“ ir nemažai kitų gerai pažįstamų pokerio meistrų. Pirmi turnyrų pratęsimai startuos nuo 18 val. ir tautiečių kovas galite stebėti tiesiogiai. Daugiau informaijos rasite mūsų „Facebook“ paskyroje.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius