Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 08

SCOOP festivalyje dar vienas lietuvis iškovojo pergalę, įvertintą 200 tūkst. litų

Šiuo metu „PokerStars.fr“ kambaryje vykstančiame Pavasario internetinio pokerio čempionate (SCOOP) lietuviai toliau raško pergales. Praėjusią savaitę rašėme apie šaunius mūsiškių pasirodymus pirmuose čempionato turnyruose. Dabar skubame pranešti apie „Merceko9“ pergalę 250 eurų įpirkos mūšyje.
SCOOP
SCOOP / PokerNews.lt nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Apie ankstesnius mūsiškių žygius „PokerStars.fr“ kambario SCOOP serijoje, galite paskaityti čia.

Primename, kad jau pirmuose dviejuose mūšiuose tautiečiai pelnė prizus, viršijančius 100 tūkst. litų. Tačiau šie pasirodymai neprilygsta „Merceko9“ pergalei ,iškovotai tryliktuoju numeriu pažymėtame čempionato turnyre.

Kovoje, kurios įpirka siekė 250 eurų, užsiregistravo 1 587 pokerio entuziastai. Nuo pat mūšio pradžios iš lyderių pozicijų čia nesitraukė lietuvis slapyvardžiu „Mercreko9“.

Finalinę kovą tautietis pasiekė turėdamas penktą pagal dydį žetonų krūvelę, tačiau netrukus jis užsiėmė lyderio poziciją. Užtikrintas lietuvio žaidimas įtikino į akistatą su juo stojusį oponentą, kad prizinio fondo dalybos šį kartą bus mūsiškio naudai.

Po šiokių tokių diskusijų žaidėjai nutarė, kad „Merceko9“ atitenka 56 529 eurų prizas, o jo varžovas susižers 47 152 eurų prizą. Kovai tęsiantis „Merceko9“ įveikė ir paskutinį oponentą bei papildė savo trofėjų kolekciją unikaliu SCOOP laikrodžiu. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius