Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 16

SCOOP ringe itin ryškiai sužibo Jasono Mercierio žvaigždė, lietuviai vėl pasiekė čempionato finalus

Pastaroji para Pavasario internetinio pokerio čempionato (SCOOP) ringe buvo itin sėkminga „PokerStars Pro“ komandos žvaigždei Jasonui Mercieriui. Profesionalas net dukart demonstravo solidžius rezultatus, vienas kurių - SCOOP čempiono titulas. Be rezultatų naktį iš gegužės 15-osios į 16-ąją neliko ir Lietuvos pokerio bendruomenės nariai. Jie vėl kovėsi finaluose ir dalyvavo prizinių fondų dalybose.
Jasonas Mercieris
Jasonas Mercieris
Temos: 2 Lietuviai Pokeris

Europos pokerio turo (EPT) čempionas J.Mercieris gyvo pokerio turnyruose užsirekomendavęs jau seniai. Jo karjeros laimėjimai viršija 10 mln. JAV dolerių, o trofėjų lentynoje tviska ne vieną įspūdinga taurė. Amerikietis nesikuklina ir prie virtualių pokerio stalų. Per pastarąją parą jis dukart SCOOP turnyruose nukeliavo labai giliai ir pelnė įspūdingus prizus. Viena iš dviejų kelionių baigėsi meistro triumfu.

2 100 dolerių įpirkos aštuonių pokerio žaidimų turnyre, kur startavo 131 žaidėjas, J.Mercieris tapo finalinio stalo burbulo berniuku. Už iškovotą septintąją vietą jam atiteko 8 515 dolerių. To paties turnyro žemesnė įpirkos analoge, kurio įpirka buvo 215 dolerių, J.Mercieris surengė dar šaunesnį pasirodymą. Čia jam kelio pastoti nesugebėjo nė vienas iš 558 oponentų ir, po beveik 12 valandų trukusios kovos, amerikietis šventė pergalę. Lemtingoje dvikovoje įveikęs kanadietį „WatchOutFish“, J.Mercieris iškovojo SCOOP trofėjinį laikrodį ir 21 242 JAV dolerių prizą.

Antrąją vietą pelniusiam kanadiečiui atiteko 15 652 doleriai, o 11 459 dolerių apdovanojimą ir bronzinę trečiąją vietą šį kartą iškovojo dar viena „PokerStars Pro“ komandos žvaigždė – Eugene'as Katchalovas. Įdomu tai, kad septintoje vietoje finišavo ir finalo burbulą čia susprogdino George'as Danzeris – „PokerStars Pro“ rinktinės narys, neseniai iškovojęs SCOOP trofėjų.

Tarp SCOOP finalininkų savo slapyvardį šį kartą įrašė „Dainiux“. Reguliariai „PokerStars“ kambaryje žaidžiantis lietuvis neseniai SCOOP ringe iškovojo 11 vietą. Šį kartą jis pasiekė finalą ir sudalyvavo šešių žaidėjų prizinio fondo dalybose. Nors tautietis ir tapo pirmąja finalo auka finišuodamas šeštoje pozicijoje, tačiau jo rankose dalybų metu atsidūrė penktas pagal dydį prizas – 3 860 dolerių. Šį rezultatą mūsiškis pasiekė aštuonių pokerio žaidimų turnyre,m kurio įpirka buvo 27 doleriai, o ties starto linija išsirikiavo 2 379 žaidėjai.

Antrąją 27 dolerių įpirkos beribio Holdem pokerio galvų medžioklės turnyro dieną stebėjome dar vieno lietuvio pasirodymą. „nupusk“ čia startavo turėdamas 14-ąją pagal dydį žetonų krūvelę. Kova tautiečiui klostėsi ne taip šauniai kaip norėjosi ir jis buvo priverstas finišuoti 20-oje pozicijoje. Už tai „nupusk“ sąskaitą papildė 404 dolerių prizu. Papildomi 483 doleriai jam atiteko už iš turnyro pašalintus varžovus.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius