Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 11

Šįvakar J. Mercieris tiesiogiai transliuos brangiausią turnyrą internetinio pokerio istorijoje

Rugsėjo 11 dieną nuo „PokerStars“ kambaryje internetinio pokerio elitas kortas sukryžiuos brangiausiame visų laikų virtualaus pokerio turnyre ir JAV žvaigždė Jasonas Mercieris jį transliuos tiesiogiai.
Jasonas Mercier
Jasonas Mercier / seminolehardrockpokeropen.com nuotr.

19:30 Lietuvos laiku prasidėsiančiame 102 tūkstančių dolerių įpirkos mūšyje išvysime pajėgiausius pokerio meistrus, o viena ryškiausių pokerio žvaigždžių pasaulyje Jasonas Mercieris pokerio mylėtojams suteiks galimybę žvilgtelėti į didžiojo turnyro užkulisius.

„Super High Roller“ turnyras kambaryje „PokerStars“ vyks ne pirmą sykį, tačiau tokio dydžio įpirkas už kovą žaidėjai mokės pirmą kart. Daugiau nei solidus mūšis rengiamas Pasaulio Internetinio Pokerio Čempionato (WCOOP) 15-ajam jubiliejui paminėti. Pasirodymą šio turnyro ringe surengs pokerio aistruoliams puikiai žinomas profesionalas J. Mercieris. Amerikietis, kurio karjeros laimėjimai gyvo pokerio turnyruose viršija 17 milijonų dolerių, savo bandymą pelnyti brangiausią WCOOP titulą tiesiogiai transliuos „PokerStars Twitch“ kanale.

Transliacijos metu pokerio didmeistriui talkins virtualios televizijos „Twitch“ legenda Jasonas Sommerville. Šis žaidėjas reguliariai rengia tiesiogines transliacijas „Twitch“ platformoje, o jo kanalo peržiūrų skaičius šiai dienai viršija 13,5 milijono.

„Pernai surengėme kovą, kurios įpirką siekė 51 tūkstantį dolerių, šiemet švęsdami 15-ąjį WCOOP jubiliejų nusprendėme kartelę pakelti dar aukščiau. Džiaugiamės, kad šio turnyro ringe išvysime ryškiausias žvaigždes ir vertiname galimybę, kurią mums suteikė J. Mercieris, sutikęs savo žaidimą transliuoti tiesiogiai“, – prieš rekordinį turnyrą kalbėjo kambario atstovas Ericas Hollreiseris.

Susijaudinimo neslėpė ir „Twitch“ televizijos atstovai. „Džiaugiamės ir didžiuojamės galimybe mūsų eteryje išvysti šį neeilinį mūšį. Tikime, kad ši transliacija bus ne tik įdomi, bet ir vertinga tiems, kas siekia pokerio profesionalų karjeros. Iš anksto dėkojame už šią galimybę J. Mercieriui ir linkime jam sėkmės“, – sakė „Twitch“ pokerio transliacijų vadovas Scottas Bailas.

Turnyro ir transliacijos organizatoriai patikina, kad šalia J. Mercierio įsitaisęs J. Somervile nesikiš į žaidimą ir nepatarinės pokerio meistrui, tačiau savo komentarais padės transliaciją stebėti mažiau pažengusiems pokerio žaidėjams. Transliacija vyks su 15 minučių vėlavimu, tad grėsmės, kad J. Mercierio varžovai matys jo kortas, taip pat nėra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius