Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 27

Tarp FPS Lilio prizininkų pateko lietuvis, o čempionu tapo belgas

Šiaurės Prancūzijoje esančiame Lilio mieste baigėsi Prancūzijos pokerio serijos (FPS) etapas. Pagrindiniame turnyre triumfavo belgas Bartas Lybaertas, savo dosjė jau turintis „Eureka“ pokerio turo čempiono titulą. Prizininkų sąrašą papildė ir lietuvis Jurgis Ragauskas.
Jurgis Ragauskas
Jurgis Ragauskas / LSPF nuotr.
Temos: 1 Pokeris

745 žaidėjai nutarė investuoti 1100 eurų įpirkas FPS Lilio etapo pagrindiniame turnyre, tad prizinis fondas peržengė 700 tūkst. eurų. Organizatorių sprendimu jį išsidalino net 103 stipriausi varžybų žaidėjai. Nors net 6 šeimininkų atstovai stojo į kovą finale, nė vienas jų nesustabdė Barto Lybaerto iš Belgijos. 90 minučių trukusioje lemiamoje dvikovoje jis palaužė Jamelį Hassani ir iškovojo čempiono taurę. Jam atiteko 122 tūkst. eurų laimėjimas.

Tarp prizininkų pateko ir vienas lietuvis. Jurgis Ragauskas užėmė 76 vietą ir laimėjo 2070 eurų. EPT finalininkas Rogeris Hairabedianas suklupo 36 vietoje ir gavo 3050 eurų prizą. Giliai šiame turnyre nužengė ir „PokerStars Pro“ ekipos žvaigždė Christophe'as de Meulderis, kuris pasirodymą baigė 17 vietoje ir gavo 6150 eurų laimėjimą.

Čempionu tapusiam B. Lybaertui tai jau ne pirmas tarptautinio turnyro titulas. 2013 metais jis triumfavo „Eureka“ pokerio turo Rozvadovo etape. Belgas taip pat yra tarp žaidėjų, „PokerStars“ kambaryje įveikusių „Estrellas“ Barselonos pagrindinio turnyro atranką, tad rugpjūčio antroje pusėje vyks į EPT Barselonos festivalį. „Estrellas“ satelitus sėkmingai yra įveikęs ir gausus būrys lietuvių. Apie tai plačiau mūsų skiltyje skaitykite rytoj.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius