Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 18

UKIPT dienoje 1B sėkmingai startavo Viktoras Leonovas, tarp lyderių – Liv Boeree

Edingurge tęsiasi Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIPT) pagrindinio turnyro mūšis. Dienoje 1B tarp 253 pokerio entuziastų savo jėgas išbandė ir dar du Lietuvos atstovai. Vienas jų prasiskynė kelią į antrąją žaidimo dieną.
Liv Boeree Edinburge
Liv Boeree Edinburge / Rene Valli nuotr.

Viktoras Leonovas sėkmingai pasirodė 1 100 svarų sterlingų įpirkos UKIPT pagrindinio turnyro dienoje 1B ir užsitikrino vietą antrame kovos etape. Čia jis susigrums su 201 varžovu, tarp kurių yra ir kitas lietuvis Vytenis Salickas. Šis tautietis vietą prie antrosios UKIPT dienos stalų iškovojo dienos 1A rungtynėse. V.Salicko turnyro kapitalą šiuo metu sudaro 66 200 žetonų, o V.Leonovo rankose – 62 900 apvaliųjų.

Antrajame turnyro etape pasirodys ir šaunus būrys pokerio žvaigždžių. Žetonų lyderio pozicijoje dieną pradės Europos pokerio turo (EPT) čempionas Davidas Wamplew, kurio rankose – 146 200 turnyro valiutos. „PokerStars Pro“ komandos atstovė, neretai karūnuojama pokerio princese, Liv Boeree sukaupė 115 tūkst. žetonų ir šiuo metu pagal šį rodiklį yra penkta.

„Estrellas“ pokerio turo čempionas Ludovicas Geilichas rankose laiko 96 500, o „Full Tilt Poker“ kambario ambasadorius Benas Jenkinsas – 88 500 žetonų. Viltį iškovoti UKIPT čempiono titulą išsaugojo ir „PokerStars Pro“ komandos žvaigždė MIckey Petersenas, kuris pirmame turnyro etape uždirbo 69 500 žetonų.

Jau šeštadienį, sausio 18 dieną, 202 žaidėjai susigrums vėl, kad išsiaiškintų, kurie jų keliaus toliau, o kam lemta trauktis iš kovos tuščiomis rankomis.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius