Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 07

UKIPT „High Roller“ turnyre 15 vietą iškovojo Arvydas Merfeldas

Londone vykstančiame Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIPT) etape vakar finišavo „High Roller“ varžybos. Antrą varžybų dieną į veiksmą grįžo du lietuviai, tačiau prizininkų sąrašą pavyko papildyti tik Arvydui Merfeldui.
Arvydas Merfeldas / pokernews.com
Arvydas Merfeldas / pokernews.com
Temos: 1 Pokeris

Brangiausiame UKIPT Londono festivalio turnyre 114 žaidėjų paklojo po 2200 svarų sterlingų įpirką, tad priziniame fonde buvo 221 tūkstantis svarų, kuriuos pasidalijo 17 pajėgiausių varžybų žaidėjų.

Turnyro pirmąjį etapą sėkmingai įveikė abu čia startavę lietuviai – A.Merfeldas ir UKIPT Dublino čempionas Vladas Tamašauskas. Tiesa, abu mūsiškiai vakar į antrąjį etapą grįžo ženkliai atsilikdami nuo vidurkio.

V.Tamašauskui atsitiesti nepavyko – jis iš kovos pasitraukė dar iki prizų dalybų. Burbulą susprogdino ispanas Luisas Rodriguezas, kuris su T♥7♥ pamatė bendrąsias kortas 7♦2♦4♥4♠7♠ ir nepasigailėjo A♦4♦ turėjusio priešininko.

Sprogus burbului ilgai kovoje neužsibuvo ir paskutinis lietuvis. A.Merfeldas lemtingoje partijoje su A♦Q♠ pralaimėjo monetos metimą prieš T♥T♦ ir finišavo 15-as, pelnydamas 3650 eurų laimėjimą.

Per burbulo fazę laimėtas didžiulis bankas padėjo į lyderio poziciją išsiveržti L.Rodrigezui ir ispanas nepaleido kontrolės iš rankų iki pat pabaigos. Būtent jis iškovojo čempiono taurę ir pagrindinį 55 650 eurų prizą.

Vakar taip pat startavo ir 770 svarų įpirkos UKIPT Londono pagrindinio turnyro 1A diena, kur jėgas išmėgino mažiausiai penki lietuviai – Matas Cimbolas, Paulius Černiauskas, Vytautas Laurinaitis, slapyvardžiu „=LT UNITED=“ žaidžiantis lietuvis ir po kritimo iš „High Roller“ žaidimą čia pratęsęs V.Tamašauskas. Deja, apie jų situaciją žinių kol kas neturime.

Šiandien Londone vyksta antroji startinė pagrindinio turnyro diena 1B. Naujienų ieškokite mūsų „Facebook“ paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius