Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 26

UKIPT Londono šalutiniuose turnyruose du lietuviai pasiekė finalus

Savaitgalį Londone finišavo Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIPT) festivalis. Jo finiše UKIPT Londono taurės prizininkais tapo net 4 lietuviai, o finalą pasiekė Glebas Krochmalis. Damų turnyre bronza pasidabino Daiva Barauskaitė.
Glebas Krochmalis. dukaraliai.lt nuotr.
Glebas Krochmalis. dukaraliai.lt nuotr.

Visą praėjusią savaitę stebėjome lietuvių pasirodymus UKIPT Londono pokerio šventėje. Pagrindiniame turnyre dalyvavo net 16 Lietuvos žaidėjų ir geriausiai pasirodęs Mindaugas Šimkus užėmė 36 vietą bei pelnė 2 tūkst. svarų sterlingų prizą. Apie galutinius UKIPT pagrindinių varžybų rezultatus mūsų rubrikoje skaitykite kiek vėliau.

Daug populiarumo sulaukė ir 330 svarų įpirkos UKIPT Londono taurės turnyras, kuriame taip pat dalyvavo gausus būrys lietuvių, o viso šios varžybos sutraukė 285 pokerio entuziastus. Net keturi mūsiškiai įrašė savo vardus į prizininkų sąrašą. Vytenis Salickas už 33 vietą pelnė 655 svarų apdovanojimą. Netrukus su kova 26 vietoje atsisveikinusiam Mariui Žalpiui atiteko 835 svarų laimėjimas. Marius Lietuvninkas suklupo 13 pozicijoje ir turėjo pasitenkinti 1455 svarų prizu.

Toliausiai tarp tautiečių nužengė tarptautiniuose turnyruose debiutavęs vilnietis Glebas Krochmalis. Jis pasiekė finalą ir lemiamą kovą pradėjo su trečiu pagal dydį žetonų bokštu. Deja, netrukus jis pralaimėjo didžiulį banką, kai nutarė rizikuoti visais žetonais flope pagavęs abigalį pirkimą į eilę ir pirkimą į karaliaus aukštumo spalvą. Pirkimai neužsidarė ir G. Krochmalis finišavo 7 pozicijoje, iškovodamas 3250 svarų.

Tuo tarpu turnyro čempionu tapo anglas Cannonas Limas, finalinėje dvikovoje palaužęs Škotiją atstovavusį Mudasserį Hussainą. Čempionui atiteko 19 tūkst. svarų prizas.

Mažoriniu akordu UKIPT festivalį užbaigė ir Londone gyveninati pokerio profesionalė Daiva Barauskaitė. Mergina pasidabino bronza 26 dalyves sudominusiame UKIPT Londono damų turnyre. Viso 165 svarų įpirkos kovoje jėgas išmėgino 26 dailiosios lyties atstovės ir lietuvaitei už 3 vietą atiteko 615 svarų laimėjimas. Turnyro nugalėtojos laurus pelniusi Lynne Beaumont susižėrė 1400 svarų prizą.

UKIPT festivalis baigėsi, tačiau pokerio entuziastams nuobodžiauti tikrai nėra kada. Internetinio pokerio mylėtojai varžosi "PokerStars" kambario Turbo internetinio pokerio čempionate (TCOOP) - apie tai taip pat skaitykite mūsų rubrikoje kiek vėliau. O jau nuo trečiadienio šiaurės Prancūzijoje startuoja Europos pokerio turo Dovilio festivalis, kuriame taip pat stebėsime nemažą lietuvių desantą.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius