Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 16

UKIPT Notingeme po 1B dienos tarp lyderių žengia Eirimas Livonas

Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIPT) Notingemo etape vakar sužaista antroji startinė diena 1B, kurioje jėgas išmėgino 128 žaidėjai. Jos pabaigoje mūsiškis Eirimas Livonas į maišelį subėrė septintą pagal dydį žetonų kiekį.
Eirimas Livonas
Eirimas Livonas / GentingCasino.com
Temos: 1 Pokeris

„PokerStars“ organizuojamas UKIPT Notingemo festivalis vis labiau įsibėgėja. Vakar daugelis Lietuvos pokerio mylėtojų užgniaužę kvapą stebėjo Mato Cimbolo žygį link „High Roller“ turnyro sidabro, bet paraleliai vyko ir 1100 svarų sterlingų įpirkos UKIPT Notingemo pagrindinio turnyro 1B diena. Milijono svarų garantijos turnyre vakar į kovą stojo 128 žaidėjai – pustrečio karto daugiau nei sekmadienį vykusioje 1A dienoje.

1B dienos pabaigoje paaiškėjo ir naujas turnyro lyderis. Juo tapo šeimininkų atstovas Maxas Ladbrookas, sukaupęs 190 900 žetonų. Į aukštumas vaikiną iškėlė laimėtas didžiulis bankas, kuriame jis su damomis atsilaikė prieš tūzą ir karalių. 23 metų studentas į turnyrą prasibrovė per gyvą 200 svarų įpirkos atranką. Įdomu tai, kad pats vaikinas savo šansus vertino kukliai ir apibūdino save, kaip „žuvį“.

Šešiaženklius žetonų kiekius taip pat sukaupė Simonas Higginsas, Iaronas Lightbournas bei Europos pokerio turo (EPT) TV epizodų žiūrovams  neblogai pažįstamas Leo McCleanas. Tuo tarpu 7 pagal dydį žetonų pilį pasistatyti pavyko lietuviui Eirimui Livonui. Jo sąskaitoje – 94 500 turnyro valiutos ir kol kas bendroje įskaitoje jis žengia 12 vietoje. Dieną taip pat įveikė britų pokerio žvaigždė Simonas Deadmanas (80 100 žetonų) ir EPT vicečempionas  Jackas Salteris (18 tūkst. žetonų).

Tuo tarpu tarp 1B dienoje suklupusių žaidėjų buvo Ludovicas Geilishas, Niallas Farrellas, Alexas Goulderis bei „PokerStars Pro“ komandos žvaigždė Jake'as Cody. Tačiau bet kuris jų gali įsipirkti pakartotinai ir darsyk išmėginti sėkmę šiandien ir rytoj vykstančiose 1C ir 1D dienose. Jose į kovą taip pat stos M. Cimbolas bei Martynas Vitkauskas. Viliamės pre stalų išvysti ir daugiau Lietuvos atstovų.

Apie UKIPT Notingemo svarbiausius įvykius ir lietuvių pasirodymus mūsų skiltyje skaitykite ir ateinančio savaitgalio metu.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius