Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 11

UKIPT Notingemo etape prizininkų sąrašą papildė Zigmantas Jockus, tolimesnę kovą žiūrėkite tiesiogiai

Notingeme pokerio mylėtojams žaidžiant antrąją Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIPT) pagrindinio turnyro dieną buvo susprogdintas pinigų burbulas ir ištvermingiausi mūšio dalyviai pradėjo dalintis prizus. Šį kartą 183 žaidėjai įrašė savo vardus į 1 100 svarų sterlingų įpirkos turnyro kronikas. Tarp prizininkų pateko ir vienas iš dviejų antrąją dieną kovojusių lietuvių.
Juanas Benito
Juanas Benito / pokerstarsblog.com nuotr.
Temos: 2 Tiesiogiai Pokeris

Vaidas Siriūnas ir Zigmantas Jockus UKIPT Notingemo etape prasiskynė kelią iki antrosios turnyro dienos. V.Siriūnui nepavyko išgyventi pakankamai ilgai, kad papildytų prizininkų sąrašą, tuo tarpu Z.Jockus namo išvyko netuščiomis rankomis. 183 žaidėjai, iš 1 223 startavusiu Notingeme, pelnė bent minimalius prizus. Z.Jockus pasirodymą užbaigė 121-oje pozicijoje ir pelnė antros pakopos prizą – 2 440 svarų sterlingų.

Trečiąją dieną neišvysime ir nė vieno „PokerStars Pro“ komandos profesionalo. Christophe'as De Meulderis ir Matthiasas De Meulderis kovą paliko dar prieš prizų dalybas. Tuo tarpu Jake'as Cody ir „PokerStars SportStars“ rinktinei atstovaujanti Fatima Moreira De Melo apdovanojimus pasiekė. Pokerio žvaigždės atitinkamai iškovojo 180-ąją ir 96-ąją vietas bei pelnė 1 770 ir 2 310 svarų sterlingų prizus.

Iš viso trečiąją mūšio dėl UKIPT čempiono titulo dieną pasiekė 49 žaidėjai, kiekvienas kurių jau šiuo metu yra užsitikrinęs bent 3 720 svarų sterlingų prizą. Tarp išgyvenusiųjų šiuo metu pirmauja ispanas Juanas Benito, kurio sąskaitoje 1 milijonas 473 tukst. žetonų. Reikia paminėti, kad lyderis bilietą į UKIPT pagrindinį turnyrą iškovojo turo organizatoriaus „PokerStars“ kambaryje vykusiame kvalifikaciniame turnyre.

Tiesioginė trečiosios UKIPT dienos mūšio transliacija, kai čia bus suformuotas finalinis renginio stalas, 15min.lt pokerio rubrikos eteryje startuos gegužės 11 dieną 15 valandą Lietuvos laiku.

Nepraleiskite progos pasimėgauti aukščiausio lygio pokerio kovomis bei pirmieji sužinoti, kurie aštuoni žaidėjai nukeliaus į finalą, kuriame mažiausias apdovanojimas sieks bent 20 800 svarų sterlingų o būsimajam čempionui atiteks daugiau nei solidi 218 300 svarų sterlingų suma.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius