Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 29

Venecijoje vykstančiame WPT etape suklupo paskutinė „PokerStars Pro“ atstovė Liv Boeree

Pasaulio pokerio turo (WPT) Venecijos etapo pagrindiniame turnyre sužaistos trys dienos. 18 ištvermingiausiųjų iš 173 mūšyje startavusių žaidėjų vis dar išlaikė viltį pelnyti prestižinio pokerio festivalio titulą. Žetonų lyderio poziciją kol kas užima italas, o tarp žetonų lyderių ir keletas pokerio žvaigždžių.
Liv Boeree
Liv Boeree / pokerstarsblog.com nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Trečioji WPT Venecijos etapo diena tapo lemtinga „PokerStars Pro“ rinktinės atstovei Liv Boeree. Mergina suklupo dar dienos pradžioje ir buvo priversta trauktis iš varžovų kelio. Toks pat likimas ištiko ir pokerio profesionalą Danielį Catesą ir Vokietijos pokerio pasididžiavimą Marviną Rettenmaierį. Tačiau tarp 18 trečiąją dieną išgyvenusių žaidėjų vis dar kovoja keletas aukščiausios pokerio lygos žaidėjų.

Amerikietis Mike Sextonas per daugiau nei tris dešimtmečius trunkančią pokerio karjerą iškovojo ne vieną prestižinį titulą ir pelnė ne vieną solidų apdovanojimą. WPT Venecijos etape pasibaigus trečiajai dienai jis žengia penktas pagal žetonų kiekį. Koja kojon su pokerio legenda žingsniuoja ir pokerio žaidėja bei žurnalistė Kara Scott. Abiejų žaidėjų sąskaitose po 414 000 žetonų. Kovą dėl titulo tęsia ir 2011 metų Pasaulio pokerio serijos (WSOP) vicečempionas Martinas Staszko, kurio sąskaitoje vidutinis žetonų kiekis – 251 000 apvaliųjų bei Europos pokerio turo (EPT) čempionas Ludovicas Lacay disponuojantis 402 000 turnyro valiutos.  

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius