Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2016 12 01

Video: Daiva Barauskaitė Bukarešte tapo „Ladies Battle Royale“ laimėtoja

Šiomis dienomis Rumunijos sostinėje vyksta pokerio festivalis „Unibet Open“. Išskirtinio dėmesio čia susilaukė ir ryškiausios pokerio damos, kurioms pirmą sykį festivalio istorijoje buvo pasiūlyta dalyvauti kviestiniame turnyre „Ladies Battle Royale“. Čia laurų vainiku pasipuošė lietuvė Daiva Barauskaitė.
Daiva Barauskaitė / organizatorių nuotr.
Daiva Barauskaitė / organizatorių nuotr.
Temos: 2 Rumunija Pokeris

Devynios pokerio damos iš įvairių Europos vietų gavo kvietimus į pirmą sykį organizuojama „Ladies Battle Royale“. Čia startavo moterys ir merginos, pasižymėjusios „Unibet Open“ ringo mūšiuose, tarp kurių buvo ir Didžiojoje Britanijoje gyvenanti pokerio profesionalė iš Lietuvos D. Barauskaitė.

Nemokamame turnyre damos varžėsi dėl šešių tūkstančių eurų prizinio fondo dalybų – prizai laukė trijų laureačių. Įdomu tai, kad nors turnyre dalyvavo net aštuonių valstybių atstovės, tris prizus pasidalino Baltijos šalims atstovaujančios damos.

Tūkstančio eurų prizą už trečiąją vietą atsiėmė este Maret Komarova, kurią iš turnyro išmušė D. Barauskaitė, taip pelnydama didžiulę persvarą prieš vienintelę likusią oponentę – kitą Estijos pokerio profesionalę Kristi Kirs.

Lemtinga akistata tarp damų Bukarešte truko vos vieną padalinimą, kurio metu K. Kirs stūmė viską laikydama J♣8♣ o D. Barauskaitė atsakė su A♠5♠. Stipresnė kombinacija atsilaikė ir lietuvaitė šventė pergalę, susižerdama 3 000 eurų. „Unibet“ ambasadorei iš Estijos kartu su sidabru atiteko 2 000 eurų.

„Ladies Battle Royale“ turnyras buvo tiesiogiai transliuojamas internetu. Ištikimiausiems pokerio fanams suteikiame galimybę peržiūrėti visas 6 valandas žaidimo:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius