Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 15

WPTN Briuselyje 1A dieną įveikė 5 lietuviai, Dominykas Mikolaitis pirmauja

Belgijos sostinėje Briuselyje prasidėjusiame Pasaulio pokerio turo nacionaliniame etape (WPTN) vakar finišavo „High Roller“ varžybos ir prasidėjo 750 eurų įpirkos pagrindinis turnyras. Čia į lyderio poziciją išsiveržė lietuvis Dominykas Mikolaitis.
Dominykas Mikolaitis / cardplayer.ge nuotr.
Dominykas Mikolaitis / cardplayer.ge nuotr.


Kol daugelis pokerio profesionalų kaunasi Pasaulio pokerio serijo (WSOP) ringe Las Vegase mažesnių įpirkų turnyrų žaidėjai gavo šansą išmėginti jėgas WPTN Briuselio festivalyje.

1500 eurų „High Roller“ kova viso sutraukė 122 žaidėjus, tarp kurių buvo ir Dominykas Mikolaitis bei Matas Čikinas. Pastarajam varžybos baigėsi gan anksti, tuo tarpu D. Mikolaitis prasibrovė tarp 38 žaidėjų, pasiekusių antrąją dieną, kurioje ir paaiškėjo 12 turnyro prizininkų. Jo sąskaitoje buvo 55 tūkst. žetonų arba apie 23 didžiuosius privalomuosius statymus (BB).

Lietuvis nenuleido rankų ir prasibrovė iki stipriausiųjų dvidešimtuko, tačiau burbulo fazės išgyventi nepavyko. Paskutinėje pozicijoje (BU) oponentui pakėlus statymus D. Mikolaitis mažojo privalomojo statymo (SB) pozicijoje sustūmė viską su A♣3♠, tačiau oponentas atsakė su karaliais ir nokautavo mūsiškį 15 vietoje.

WPTN Briuselio pagrindinio turnyro 1A dienoje startavo 179 žaidėjai, tarp kurių buvo ir 6 Lietuvos pokerio meistrai. Lukas Parėdnis buvo vienintelis lietuvis, kuriam nepavyko įveikti pirmojo varžybų barjero, tačiau tautietis planuoja pasinaudoti antro šanso galimybe ir sudalyvauti 1B dienoje. Tuo tarpu kiti 5 lietuviai užsitikrino vietas 2 etape.

Tarp antrąją dieną pasiekusių 55 žaidėjų aiškaus lyderio pozicijoje įsitaisė D. Mikolaitis, kuriam pavyko sukaupti net 307 300 žetonų. 22 pozicijoje su 89 400 apvaliųjų žengia Matas Čikinas, nedaug nuo jo atsilieka Vladas Burneikis su 83 400 turnyro valiutos. Rokas Asipauskas pratęs kovą su 64 300 žetonų, o prasčiausia Mindaugo Kriaučiūno situacija. Jis į žaidimą grįš su 32 800 žetonų arba kiek daugiau nei 16BB.

Antrąją turnyro dieną 1A kovoje pasiekė ir Belgijos pokerio žvaigždės Paulas Berende bei Matthiasas de Meulderis. Informacijos apie tolimesnius šio turnyro etapus savaitgalį ieškokite mūsų „Facebook“ paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius