Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2014 06 10

WSOP 2014: į Las Vegasą išvyksta Andrius Bielskis ir Kristijonas Andrulis

Pasaulio pokerio serijos (WSOP) maratonas tęsiasi, o mes skubame dalintis šviežiausiomis naujienomis iš Lietuvių stovyklos. Jau visai netrukus mūsiškių pajėgas Las Vegase turėtų papildyti dar du tautiečiai.
Andrius Bielskis
Andrius Bielskis / pokeris.lt nuotr.

Mus pasiekė naujienos, kad išbandyti savo žaidimo įgūdžių į Las Vegasą patraukė dar du lietuviai. Apie tai, kokius turnyrus žaidimui pasirinks Kristijonas Andrulis, informacijos neturime, o Andrius Bielskis savo gerbėjus kviečia investuoti į jį.

Forume „PokerioKarta“ didžiausias internetinio pokerio laimėtojas Lietuvos pokerio istorijoje paskelbė penkių turnyrų sąrašą. A.Bielskis planuoja dalyvauti pagrindiniame šių metų WSOP turnyre, taip pat tautietį turėtume išvysti ir „Little One For One Drop“ kovoje. Bendroje sumoje įpirkoms A.Bielskis planuoja išleisti 17 333 dolerius, o investuotojams siūlo įsigyti iki 50-ies nuošimčių akcijų.

Turnyras Nr.19: beribio Holdem pokerio turnyras
Įpirka: 1 500 JAV dolerių
Dalyvių skaičius: 2 086
Prizinis fondas: 2 816 100 JAV dolerių

Amerikiečio Tedo Giliso laimėjimai pokerio turnyruose dar prieš porą dienų neviršijo 10 tūkstančių dolerių, tačiau dabar tai smarkiai pasikeitė. Įveikęs būrį varžovų jis triumfavo populiariosios pokerio rūšies varžybose ir susižėrė 514 027 dolerių prizą, o riešą pasidabino auksine serijos apyranke.

Antroje vietoje finišavo trečiosios trofėjinės apyrankės ieškojęs Johnas Henniganas. Daugkartinio serijos finalininko laimėjimus, kurie viršija 4 milijonus dolerių, papildė 319 993 dolerių suma.

Turnyras Nr.20: beribio Holdem pokerio eliminacinis turnyras
Įpirka: 3 000 JAV dolerių
Dalyvių skaičius: 389
Prizinis fondas: 1 061 970 JAV dolerių

Net 12 sykių praeityje WSOP prizus iškovojęs Kory Kilpatrikas šį kartą nukeliavo iki pat pabaigos. Lemtingoje akistatoje įveikęs Ericą Wassersoną, kuris taip pat ne sykį yra pasižymėjęs serijos kovose, K.Kilpatrikas iškovojo išsvajotą trofėjų, o sąskaitą papildė 254 891 dolerių suma. E.Wassersonui atiteko 157 490 dolerių apdovanojimas.

Turnyras Nr.21: beribio Holdem pokerio turnyras
Įpirka: 1 000 JAV dolerių
Dalyvių skaičius: 2 043
Prizinis fondas: 1 838 700 JAV dolerių

Tik 16 ištvermingiausių žaidėjų pasiekė šio WSOP etapo finalinę dieną. Kiekvienas jų jau dabar yra užsitikrinęs bent 12 245 dolerių prizus, o būsimajam laimėtojui atidėta 335 659 dolerių suma.

88 privalomuosius statymus sukaupęs pirmose kovos dienose, lyderio pozicijoje įsitaisė Bobas Bounahra, tačiau švęsti dar gerokai per anksti. Į lyderio nugarą kvėpuoja 58 privalomuosius statymus turintis Vokietijos pokerio didmeistris Dominikas Nitsche ir 45 privalomųjų statymų kapitalą valdantis daugkartinis WSOP finalininkas Jeffas Grosas.

Turnyras Nr.22: H.O.R.S.E. pokerio turnyras
Įpirka: 10 000 JAV dolerių
Dalyvių skaičius: 200
Prizinis fondas: 1 880 000 JAV dolerių

Šaunus būrys pokerio žvaigždžių tęsia kovą dėl nugalėtojo vardo. Trečiąją dieną išvysime Justiną Bonomo, „PokerStars Pro“ komandos ambasadorių Danielį Negreanu, jo komandos draugą Bertrand'ą Grospellier ir kitas garsenybes. Iš viso čia startuos 21-as dvi pirmąsias dienas išgyvenęs žaidėjas.

Turnyras Nr.23: beribio Holdem pokerio „Turbo“ turnyras
Įpirka: 1 000 JAV dolerių
Dalyvių skaičius: 1 473
Prizinis fondas: 1 325 700 JAV dolerių

Greito pokerio varžybose jau pirmosios dienos ringe suformuotas finalininkų devynetas. Lyderio pozicijoje įsitaisė „Aussie Millions 100 000 Challenge“ čempionas Dougas Polkas. Pirmūno sąskaitoje - 60 privalomųjų statymų. Vos keliais privalomaisiais statymai nuo lyderio atsilieka daugkartinis WSOP finalininkas Andy Philachackas. Tuo tarpu kanadiečio Gianluca Cedolia stovykloje kiek kitokios nuotaikos. Jis, turėdamas 12 privalomųjų statymų, užima autsaiderio poziciją. Visas devynetas jau šiuo metu yra užsitikrinęs bent 17 857 dolerių prizą, o būsimojo laimėtojo laukia 251 969 dolerių suma.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius