Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 09

WSOP 2016: Visas Pasaulio pokerio čempionato mūšis TV laidos epizoduose

Pasaulio pokerio serijos (WSOP) kūrėjai šiemet žaidimo entuziastams paruošė neeillinę dovaną - tikrą maratoną laidų iš WSOP pagrindinio turnyro, kurio pabaigoje paaiškėjo naujasis Pasaulio pokerio čempionas.
WSOP finalininkai / WSOP.com nuotr.
WSOP finalininkai / WSOP.com nuotr.
Temos: 2 Pokeris Las Vegasas

Praėjusią savaitę finišavusiame 10 tūkstančių dolerių įpirkos WSOP pagrindiniame turnyre triumfavo ir Pasaulio čempiono titulą iškovojo amerikietis Qui Nguyenas. Kelionė link šio trofėjau jam buvo nelengva ir netrumpa. Tikriems WSOP gerbėjams siūlome TV laidų ciklą apie tai, kaip klostėsi kova Pasaulio pokerio čempionate nuo pirmos iki paskutinės akimirkos.

WSOP organizatoriai šiemet padirbėjo iš peties ir pokerio aistruoliams paruošė įspūdingą TV laidų maratoną, kuriame užfiksuotas veiksmas prie pasaulio pokerio čempionato stalų nuo pirmojo iki paskutinio dalinimo. Daugiau nei 30 valandų vaizdo medžiagos bet kuriam žiūrinčiam leis pasijusti taip, tarsi jis pats dalyvautu didžiausiame pokerio turnyre pasaulyje ir siektų geidžiamiausio titulo.

Įspūdingame laidų maratone matysite ir būrį pokerio žvaigždžių, kurių žaidimas, be abejonės ne tik leis mėgautis aukščiausios klasės pokeriu bet ir padės išmokti šio to naujo prie pokerio stalo. Visas laidas rasite čia, o žemiau - pirmoji jų:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius