Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 23

WSOP apžvalga: Matas Cimbolas WSOP prizus pelnė jau 4 kartus

Las Vegase tęsias Pasaulio pokerio serijos (WSOP) festivalis, kuriame kaunasi ir itin gausus būrys lietuvių. Visgi, kol kas kiek geriau sekasi tik Didžiojoje Britanijoje gyvenančiam tautiečiui Matui Cimbolui, kuris WSOP prizus pelnė jau 4 turnyruose.
Matas Cimbolas / PokerStarsBlog.com nuotr.
Matas Cimbolas / PokerStarsBlog.com nuotr.
Temos: 2 Las Vegasas Pokeris



Ir taip gausias Lietuvos delegacijos gretas Las Vegase šios savaitės viduryje papildė Gytis Bernatavičius ir Rytis Praninskas. Visgi, gali susidaryti įspūdis, kad WSOP turnyruose kol kas kaunasi vienintelis lietuvis – Matas Cimbolas.

Pirmiausiai jis pateko tarp prizininkų kol kas gausiausiame šių metų WSOP turnyre „Millionaire Maker“ https://www.15min.lt/naujiena/pokeris/pokeris-uzsienyje/wsop-apzvalga-is-dvieju-desimciu-lietuviu-pirmas-pasizymejo-matas-cimbolas-437-642943
, po to 25 numerių pažymėtame 2500 dolerių įpirkos beribio Holdem (NLHE) turnyre tarp 1045 žaidėjų užėmė 73 vietą ir gavo 5111 dolerių. Beje, šiose varžybose taip pat pasižymėjo Vytautas Semaška, kuriam už 115 vietą atiteko 3980 dolerių.

29 numeriu WSOP tvarkaraštyje buvo pažymėtas 1500 dolerių NLHE turnyras ir jis sutraukė 1796 žaidėjus. Čia M. Cimbolas nukeliavo iki 59 pozicijos, kuri garantavo 5893 dolerių prizą. Na, o trečiadienio naktį jis prasibrovė tarp prizininkų ir analogiškos įpirkos „Summer Solstice“ varžybose, kur viso kovojo 1840 pokerio entuziastų. 244 vietą užėmęs lietuvis pelnė minimalų 2253 dolerių prizą.

Tuo tarpu tęsiasi WSOP apyrankių dalybos ir jau trys pokerio meistrai iškovojo po du prestižinius trofėjus. Pirma tai padarė „PokerStars Pro“ superžvaigždė Jasonas Mercieris, kuris triumfavo 10 000 dolerių „2-7 Draw Lowball“ čempionate, o po to sėkmę pakartojo analogiškos kainos H.O.R.S.E. pokerio kovoje. Jo tautietis Ianas Johnsas triumfavo 1500 dolerių H.O.R.S.E. turnyre serijos pradžioje, o praėjusios savaitės pabaigoje buvo nesustabdomas ir 10 tūkst. limituoto Holdem čempionate.

Na, o trečiąjį dublį į savo sąskaitą įsirašė Didžiosios Britanijos atstovas Benny Glaseris, kuris pirkiausiai triumfavo WSOP#26 1500 dolerių Omaha Hi/Lo pokerio turnyre (prizas – 244 tūkst. dolerių), o po to pakartojo savo sėkmę 10 tūkst. dolerių analogiškos pokerio rūšies čempionate, kuris WSOP tvarkaraštyje buvo pažymėtas 32 numeriu. Ši pergalė britui atnešė dar 407 194 dolerius.

Dar daugiau pokerio naujienų galite rasti mūsų „Facebook“ paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius