-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 20

WSOP Nr. 38 turnyro trečioje dienoje šiąnakt kovos Arūnas Sapitavičius

Dar vienas lietuvis šiąnakt kovos dėl patekimo į Pasaulio pokerio serijos (WSOP) turnyro finalą. 38 numeriu WSOP tvarkaraštyje pažymėtame beribio Holdem turnyre Andrius Bielskis papildė savo dosjė dar vienu prizu, bet jau sudėjo ginklus, tuo tarpu Arūnas Sapitavičius yra tarp trečią dieną pasiekusių 48 žaidėjų.
Arūnas Sapitavičius / meritpoker.com nuotr.
Arūnas Sapitavičius / meritpoker.com nuotr.
Temos: 1 Pokeris

3000 dolerių įpirkos beribio Holdem turnyre kovą dėl auksinės apyrankės pradėjo 989 žaidėjai ir pirmas etapas suteikė vilčių pamatyti dar vieną solidų lietuvių pasirodymą šių metų WSOP serijoje, nes tarp 297 žaidėjų antros dienos starte Andrius Bielskis ir Arūnas Sapitavičius žengė stipriausiųjų trisdešimtuke. Visgi, antroji diena mūsiškiams nesusiklostė taip sklandžiai kaip norėtųsi.

Nors A. Bielskis likus apie 150 žaidėjų buvo išsiveržęs į lyderio poziciją vėliau žaidimas Lietuvos internetinio pokerio rekordininkui nesusiklostė. Priartėjus burbulo fazei lietuviui dideliame banke teko numesti karalius prieš nepažįstamo priešininko agresiją atsivertus pavojingoms bendrosioms kortoms. Mūsiškiui žaidimo nepalengvino ir išskirtinai žvaigždėta stalo kompanija. A. Bielskis kovojo su Chrisu Moormanu, Brianu Rastu, Danu Shaku, Andoni Larrabe ir kitais patyrusiais priešininkais. Lietuvis pralaimėjo didelį banką, kai su pora valetų atsitrenkė į A. Larrabe karalius. Kitoje svarbioje partijoje lietuvis laikė AQ, bet priešininkas susižėrė solidžią žetonų pilį iš stalo vidurio su AK. A. Bielskio pasirodymas baigėsi 98 vietoje, kai paskutinius 16 privalomųjų statymų sustūmęs su tūzu ir devynake mūsiškis sulaukė atsakymo iš AQ laikiusio oponento. Jam atiteko 5561 dolerio laimėjimas.
 

A. Bielskiui siekti geresnio rezultato sutrukdė ir nemalonus peršalimas – lietuvis ketina artimiausias keletą dienų nežaisti turnyrų ir pasistengti kuo greičiau pasveikti. Tai buvo jau ketvirtas šių metų WSOP turnyras, kuriame A. Bielskis patenka tarp prizininkų. Primename, kad WSOP Nr.25 5000 dolerių aštuonviečių stalų turnyre jis pasiekė finalą ir pelnė 115 tūkst. dolerių prizą.

Taip pat pasiekė prizus, bet ne trečią dieną Australijos pokerio meistrai Jeffas Rossiteris ir Jackie Glazier, JAV pokerio primadona Maria Ho, britų veteranas Johnas Gale'as, WSOP pagrindinio turnyro finalininkas Androni Larrabe, patyręs kanadietis Mattas Marafioti ir jo tautietis, „PokerStars Online“ atstovas Marcas-Andre Ladouceur. Pačioje dienos pabaigoje suklupo ir JAV pokerio sunkiasvoris Brianas Rastas, kuriam už 52 poziciją atiteko 9962 dolerių prizas. Mažiausiai tokį laimėjimą užsitikrino ir visi 48 žaidėjai, pasiekę trečiąjį varžybų etapą. Į kovą čia sugrįš ir Arūnas Sapitavičius. Deja, jis dienos pabaigoje į maišelį subėrė tik 148 tūkst. žetonų, kas trečio etapo starte bus 15 privalomųjų statymų.

Pasibaigus antram etapui lyderio pozicijoje žengia kanadietis Jeanas-Pascalis Savardas, kuris su 1,066 milijono žetonų yra vienintelės septynženklės pilaitės savininkas. Penktas su 484  tūkst. apvaliųjų žengia EPT čempionas Sotirios Koutoupas, o aštuntas – pasaulio vicečempionas Jesse Sylvia (422 tūkst. žetonų). Viltis kovoti dėl apyrankės išsaugojo ir Ch. Moormanas (383 tūkst.), Ericas Baldwinas (358 tūkst.), Samas Razavi (246 tūkst.) ir pasaulio čempionas Ryanas Riessas (176 tūkst.).

Būsimam turnyro laimėtojui atiteks beveik 547 tūkst. dolerių prizas. Šešiaženklius laimėjimus pelnys penki pajėgiausi šio WSOP etapo dalyviai. Apie tai, kaip A. Sapitavičiui susiklostė trečioji varžybų diena, mūsų skiltyje skaitykite rytoj.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius