-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 13

WSOP pagrindinio turnyro 2AB dieną įveikė Gytis Bernatavičius

Pasaulio pokerio serijos (WSOP) pagrindiniame turnyre praėjusią naktį sužaista 2AB diena. Joje kovojo ir du Lietuvos atstovai. Gyčiui Bernatavičiui pavyko prasibrauti į trečią varžybų etapą.
Gytis Bernatavičius / meritpoker.com nuotr.
Gytis Bernatavičius / meritpoker.com nuotr.
Temos: 2 Pokeris Las Vegasas

Las Vegase įsibėgėja 10 000 dolerių įpirkos WSOP pagrindinio turnyro kovos. 6737 žaidėjus šiemet sutraukusiame turnyre praėjusią naktį 2AB dienoje susitiko visi 1A ir 1B skrydžiuose startavę žaidėjai. Tarp 1847 ją pradėjusių žaidėjų buvo ir du Lietuvos atstovai.

1B dienoje Andriui Bielskiui pakliuvo tikrai sunkus stalas, tad jos pabaigoje startinis 50 tūkst. žetonų kiekis buvo sutirpęs iki 44 600. Tiesa, 2 etapo pradžioje tai buvo net 74 didieji privalomieji statymai (BB), tad vyras į kovą grįžo nusiteikęs kovingai. Po kurio laiko jis gavo puikią progą pasidvigubinti, bet Fortūna nebuvo lietuvio pusėje.

Po susišaudymo prieš flopą A. Bielskis sustūmė viską su A♦K♦ ir dominavo prieš A♠Q♥ laikiusį priešininką. Po flopo J♦7♠3♦ atrodė, kad pasidvigubinimas jau garantuotas – priešininko pergalei liko mažesnė nei 7% tikimybė. Deja, stebuklas įvyko. Turne ir riveryje atsivertę K♣T♠ oponentui suformavo eilę ir mūsiškiui didžiausias metų turnyras baigėsi.

Gytis Bernatavičius dieną pradėjo su 167 000, kas garantavo 24-ąją startinę poziciją. Deja, jau pirmame lygyje jis patyrė skaudų pralaimėjimą prieš vieną dienos starto lyderių, Rusijos pokerio profesionalą Andrejų Zaičenko. Ankstyvoje pozicijoje lietuvis rado du valetus ir pakėlė statymus, o rusas iš mažojo privalomojo statymo (SB) pozicijos atliko permušimą – G. Bernatavičius tik sutiko. Flope 9♠5♣5♦ varžovas atliko tęstinį statymą, mūsiškis atsakė. Turne 3♦ oponentas tikrino, o lietuvis atliko mažą statymą, tikėdamasis juo užsitikrinti nemokamą riverį. Planas pavyko – riveryje atsivertus 5♣ abu žaidėjai tikrino. Visgi, bankas atiteko rusui, kuris laikė dvi damas, o mūsiškiui beliko pasidžiaugti, kad šioje situacijoje prarado palyginti nedaug žetonų – jis smuktelėjo iki maždaug 145 tūkstančių apvaliųjų.

Žaidimui įsibėgėjant G. Bernatavičius buvo perkeltas prie naujo stalo, tačiau ir čia rasti kelių į pergalę nesisekė. Dar viename dideliame banke panevėžietis flope pagavo setą ir atakavo, tačiau priešininkas nutarė atsakyti ir turnas jam padovanojo aukštesnį setą. Po šio banko mūsiškis smuktelėjo iki 107 tūkst. žetonų.

Dienos pabaigoje kuo pasigirti lietuvis taip pat neturėjo. Jis dusyk dvigubino nedaug žetonų turinčius oponentus ir buvo smuktelėjęs iki 95 tūkst. turnyro valiutos, po to kiek atsitiesė ir kilstelėjo iki 110 tūkstančių. Galų gale dieną G. Bernatavičius baigė su 102 500 žetonų, kas 3 etapo starte bus beveik 43BB.

Šiąnakt bus žaidžiama 2C diena, į kurią tarp 3252 žaidėjų grįš ir šeši Lietuvos atstovai – Rytis Praninskas, Matas Cimbolas, Kristijonas Andrulis, Tomas Strelčiūnas, Daiva Barauskaitė bei Gediminas Januškevičius. Apie jų pasiekimus pakviesime skaityti rytoj. Dar daugiau pokerio naujienų ieškokite mūsų „Facebook“ paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius