Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 12

WSOP pagrindinis turnyras: Kristijonas Andrulis pasiekė prizus, bet pasirodymą jau bagė

Pasaulio pokerio serijos (WSOP) pagrindiniame turnyre po ketvirtosios mūšio dienos liko vos 291 ištvermingiausias žaidėjas. Lietuvių tarp jų nebėra, tačiau Kristijonui Andruliui pavyko sėkmingai išgyventi burbulo fazę ir pelnyti apie 45 tūkst. litų apdovanojimą.
Kristijonas Andrulis
Kristijonas Andrulis / pokerstarsblog.com nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Ketvirtoji WSOP pagrindinio turnyro diena pareikalavo gausių aukų. Tarp kritusiųjų išvydome ir ilgiausiai čia užsibuvusio lietuvio K.Andrulio pavardę. Tautietis dieną pasiekė turėdamas apie 30 privalomųjų statymų ir to pakako, kad jis išgyventu pinigų burbulo sprogimą ir užsitikrintų prizą. Tačiau prasidėjus prizinio fondo dalyboms lietuvis kovoje neužsibuvo. K.Andrulis pasirodymą baigė 628 vietoje ir pelnė pirmos pakopos apdovanojimą – 18 406 dolerius.

Įdomu tai, kad šiemet burbulo berniuko vaidmuo atiteko, net trims žaidėjams. Vietoje 693 žaidėjų turėjusių būti apdovanotųjų sąraše, čia matome 695-ias pavardes. Taip yra dėl to, kad pirmąjį prizą į lygias dalis nusprendė pasidalinti trys amerikiečiai. Po 6 135 dolerius pasiėmė ir anksčiau nei buvo numatytą prizininkais tapo Zhenas Cai, Kori Hunter, Johnas Dwyeris.

Penktąją dieną nebeišvysime ir tokių pokerio žvaigždžių kaip Olivieris Busquetas (641 vieta, 18 406 doleriai), „PokerStars Pro“ komandos legionierius Angelis Guillenas (594 vieta, 20 228 doleriai), Philas Galfondas (527 vietas, 22 678 doleriai), pokerio strategas Jonathanas Little (490 vieta, 22 678 doleriai), pirmosiomis dienomis užtikrintai žengęs ir iš lyderių dešimtuko nesitraukęs Philas Ivey (430 vieta, 25 756 doleriai), priešpaskutine dienos auka tapęs Johnas Juanda (293 vieta, 33 734 doleriai) ir daugybė kitų.

Tuo tarpu 291-as žaidėjas tęsia kelionę pasaulio pokerio čempiono titulo link. Išgyvenusiųjų priešakyje žengia daugkartinis WSOP prizininkas Matthew Haugenas, Amerikiečio rankose 280 privalomųjų statymų. Nedaug nuo jo atsilieka tautietis Zachas Jiganti, o trečioje vietoje įsitvirtino internetinio pokerio monstras Griffinas Bengeris ir Kanados. 222 privalomuosius statymus su savimi į tolimesnį etapą nešasi pokerio superžvaigždė Danas Smithas, kovą pratęsiantis iš šeštosios pozicijos. Galimybę pasivaržyti ir pelnyti pergalę išsaugojo ir Europos pokerio turo (EPT) čempionai Kevinas MacPhee bei Martinas Jacobsenas, viena ryškiausių pokerio damų Maria Ho

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius