2014 07 10

WSOP pagrindinis turnyras: L.Levinskas ir K.Andrulis užtikrintai pasiekė trečiąją dieną

Pasaulio pokerio serijos (WSOP) 10 tūkstančių dolerių įpirkos pagrindinio turnyro antroji diena pareikalavo daugybės aukų. Tarp kritusiųjų yra ir Andriaus Bielskio bei Justo Semaškos pavardės. Tačiau trečiąją dieną kovotojų iš Lietuvos bus. Solidžius žetonų kiekius į tolimesnį kovos etapą išsinešė Laurynas Levinskas ir Kristijonas Andrulis. Trečioje dienoje iš viso varžysis per 1 400 žaidėjų.
Kristijonas Andrulis / PokerStarsBlog.com nuotr.
Kristijonas Andrulis / PokerStarsBlog.com nuotr. / PokerStarsBlog.com nuotr.

Nors dėl žaidėjų gausos antrosios dienos oficialiuose starto sąrašuose pasigedome K.Andrulio pavardės, pasibaigus antrajam etapui sulaukėme gerų naujienų - vaikinas iškopė į trečiąją dieną su 161 700 apvaliųjų, kas jos starte bus net 134 privalomieji statymai.

Nedaug nuo jo atsilieka ir L.Levinskas. Kaunietis disponuoja 103 privalomųjų statymų kapitalu. Beje, L.Levinskas antrąją dieną pradėjo prie vieno stalo su pokerio megažvaigžde Philu Ivey. Savo asmeniniame "Facebook" profilyje lietuvis išdavė, kad akistatose prieš 10 WSOP apyrankių savininką dažniausiai tenka pripažinti pralaimėjimus, tačiau  deficitą jis sėkmingai kompensuoja, laimėdamas bankus prieš kitus stalo kaimynus.

Po gerų naujienų dalinamės ne tokiomis šauniomis žiniomis. Antroji mūšio diena lemtinga tapo J.Semaškai ir asmeninį tinklaraštį 15min.lt skaitytojams dovanojančiam A.Bielskiui. Pastarasis kovą paliko po didžiulės nesėkmės, kuomet gavęs porą karalių, sulaukė dviejų atsakymų iš tūzą ir valetą bei karalių ir damą laikiusių varžovų. Bendrosios kortos tūzo savininkui suformavo eilę ir A.Bielskio pasirodymas užsibaigė.

Tuo tarpu nesustabdomai į priekį veržiasi ne kas kitas, o L.Levinsko kaimynystėje kovojęs Ph.Ivey. Jis dienos finišą pasiekė turėdamas didžiausią žetonų pilaitę. Pirmūno rankose – 505 tūkstančiai turnyro valiutos. Oponentus spaudžia ir į priekį iriasi ir „PokerStars Pro“ komandos žvaigždės. Trečiąją dieną vėl matysime Danielį Negreanu (38 000 žetonų), kuriam diena buvo sėkminga, tačiau paskutinis lygis tragiškas, kas nulėmė nedidelį jo žetonų kiekį. Čia grįš Fatima Moreira de Melo (62 200 žetonų), Humberto Brenesas (64 100 žetonų), Jake'as Cody (80 000 žetonų) ir kiti jų komandos draugai.

Trečiąją dieną kova tęsis ir ją pasiekę žaidėjai sieks išgyventi iki pinigų burbulo sprogimo, kuomet kiekvienas jų užsitikrins apdovanojimus. Primename, kad tik 693 žaidėjai pelnys prizus. Pirmiesiems laureatams bus įteikta po 18 406 dolerius, tuo tarpu busimojo laimėtojo laukia daugiau nei solidus 10 milijonų dolerių prizas.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius