-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 09

Žaidėjas iš Rusijos „Spin&Go“ milijoną dolerių laimėjo vos per 4 partijas

„PokerStars“ kambario „Spin&Go“ turnyruose laimėtas pirmasis 2016 metų milijonas dolerių. Įspūdingą sumą pelniusių žaidėjų sąrašą papildė pokerio mylėtojas iš Rusijos „Rainman751“, kuriam pavyko iškovoti pergalę trijų žaidėjų akistatoje per rekordiškai trumpą laiką.
„Spin&Go“
„Spin&Go“ / PokerStars.net nuotr.
Temos: 1 Pokeris

 

Vakar, vasario 8 dieną, apie vidurdienį „Rainman751“ užsiregistravo į 100 JAV dolerių įpirkos „Spin&Go“ turnyrą ir po akimirkos jis atsidūrė prie džekpoto stalo su 1,2 milijono dolerių priziniu fondu. Jo priešininkais buvo kanadietis „Kman_AP2“ ir Meksikai atstovavęs „pablotenisis“.

Jau pirmoje partijoje meksikietis pakėlė statymus, kanadietis atliko permušimą, rusas taip pat įsijungė į partiją. Flope pasirodžius Q93 su pirkimu į spalvą „Kman_AP2“ atliko tęstinį statymą, tačiau „Rainman751“ sustūmė viską ir privertė varžovus nusimesti. Antroje partijoje priešininkai neatsakė į jo kėlimą iš dalintojo pozicijos.

Trečiame padalinime įvyko neišvengiamas susikirtimas – „pablotenisis“ rado dešimtakes, tačiau nesugebėjo įveikti ruso karalių. Na, o ketvirtoje partijoje atsakęs į priešininko kėlimą su vienspalvėmis 76 „Rainman751“ flope Q65 pagavo vidurinę porą, tuo tarpu „Kman_AP2“ pirmavo su QT pagavęs aukščiausią porą. Viskas pasikeitė, kai turne atsivertusi septynakė davė rusui antrą porą. Sustūmus viską riveris Kanados atstovo neišgelbėjo, tad turnyras buvo baigtas.

Kanados ir Meksikos žaidėjai pelnė po 100 tūkst. dolerių paguodos prizą, tuo tarpu „Rainman751“ tapo jau 14-uoju „Spin&Go“ milijono dolerių laimėtoju. Tiesa, jis pirmas žaidėjas, kuriam taip pasisekė šiemet. Paskutinįsyk tokią įspūdingą sumą praėjusių metų gruodžio 14 dieną susižėrė australas „GrindHeaps“.

Primename, kad nuo sausio 1 dienos įsigaliojus naujam azartinių lošimų įstatymui virtualaus pokerio kambariai norėdami teikti paslaugas žaidėjams iš Lietuvos privalo gauti lokalią licenciją. „PokerStars“ to nėra padaręs ir šiuo metu Vilniaus apygardos teismo sprendimu yra įtrauktas į blokuojamų kambarių sąrašą. Daugiau informacijos apie tai rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius