-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 01

15min.lt pokerio skilties lankytojams - nemokamų turnyrų lyga "PokerStars.net" kambaryje

Džiaugiamės galėdami pristatyti puikią naujieną - 15min.lt pokerio skilties pavasario nemokamų turnyrų lygą, kuri startuoja jau šį sekmadienį ir tęsis iki pat gegužės 4-ąją vyksiančio finalo. Turnyrų slaptažodžiai bus skelbiami mūsų portale likus pusvalandžiui iki kiekvienų varžybų starto.
Pokerio žetonai
Pokerio žetonai / PokerStarsBlog.com nuotr. / PokerStarsBlog.com nuotr.

15min.lt pavasario nemokamų turnyrų seriją sudaro aštuoni atrankiniai turnyrai bei didysis finalas. Kiekviename atrankiniame turnyre žaidėjai kovos dėl lyderių lentelės reitingo taškų bei penkiasdešimties turnyrinių dolerių prizinio fondo. Na, o finale prizinis fondas išaugs net iki 500 turnyrinių dolerių, be to serijos čempionui atiteks profesionalus "PokerStars.net" žetonų rinkinys. Šio kambario suvenyrais bus apdovanoti ir kiti finalinį stalą gegužės 4d. varžybose pasiekę žaidėjai.

Pirmasis lygos turnyras vyks jau rytoj, kovo 2d., 19:00 Lietuvos laiku. Slaptažodį likus pusvalandžiui iki jo starto galėsite rasti mūsų skiltyje, o taip pat „Facebook“ ir „Twitter“ socialiniuose tinkluose. Į turnyrus registruotis gali žaidėjai iš Lietuvos, o taip pat Didžiojoje Britanijoje ir Airijoje gyvenantys tautiečiai.

Lyderių lentelės taškų skirstymas:

1 vieta - 20 taškų;
2 vieta - 18 taškų;
3 vieta - 16 taškų;
4 vieta - 15 taškų;
5 vieta - 14 taškų;
6 vieta - 13 taškų;
7 vieta - 12 taškų;
8 vieta - 11 taškų;
9 vieta - 10 taškų;
Kitos prizinės vietos - 5 taškai;
Dalyvavimas - 1 taškas;

Lyderių lentelės situaciją galite rasti čia.

Aštuoni atrankiniai turnyrai vyks kiekvieną sekmadienį nuo kovo 2d. iki balandžio 20d. Kaip jau minėjome, net 300 lyderių lentelėje daugiausiai taškų surinkusių žaidėjų užsitikrins vietą didžiajame finale. Norėdami prasibrauti į finalą neprivalote dalyvauti kiekviename turnyre, tačiau daugiau reitingo taškų suteiks realesnius šansus kovoti dėl kelialapio. Visą lyderių lentelę bet kuriuo metu galėsite rasti 15min Pokerio paskyroje "Facebook" socialiniame tinkle. Situaciją apžvelgsime ir nuolatinėse lygos apžvalgose.

Pirmąją atrankinę kovą "PokerStars.net" kambaryje galite rasti privačių turnyrų skiltyje arba varžybų paieškoje įvedę ID kodą: 872624626. Sėkmės visiems dalyviams!

Turnyriniai doleriai negali būti išgryninti ar kaip kitaip paversti realiais pinigais.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min
 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius