Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 06

15min.lt rudens pokerio lyga: pirmajame etape – 600 žaidėjų

„PokerStars.net“ kambaryje startavo 15min.lt rudens pokerio lyga. Pirmąjį lygos sekmadienį ties starto linija stojo per 600 žaidimo entuziastų, tačiau nė vienas jų neprilygo žaidėjui slapyvardžiu „losiu_vezima“.
15min.lt kviečia varžytis rudens lygoje
15min.lt kviečia varžytis rudens lygoje
Temos: 1 Ruduo

15min.lt rudens pokerio lygos dalyviai pirmą kartą sukryžiavo kortas dėl reitingo taškų ir turnyrinių dolerių prizinio fondo, kurį jiems dovanoja „PokerStars.net“. Net 606 žaidėjai startavo pirmame lygos mūšyje. Beveik penkias valandas trukusioje kovoje šį kartą triumfavo „losiu_vezima“ slapyvardį pasirinkęs 15min.lt skaitytojas. Jam atiteko 20 reitingo taškų ir didžiausias prizas iš 75 turnyrinių dolerių prizinio fondo. 

Nors kovoje, kaip įprasta registravosi ir žaidėjai iš užsienio, šį kartą ištvermingiausi buvo Lietuvoje gyvenantys pokerio mylėtojai. Aukščiausias tautiečio emigravusio į Didžiąją Britaniją rezultatas – „Mr.Remyga“ iškovota 27-toji vieta.

Nuosekliai atnaujinamą lygos reitingo lentelę, jau artimiausiu metu rasite mūsų „Facebook“ paskyroje

Plačiau apie lygos taisykles ir tvarkaraštį skaitykite čia

Būsimų lygos turnyrų ID kodus „PokerStars.net“ kambaryje, o taip pat turnyrų slaptažodžius mūsų rubrikoje ir mūsų „Facebook“ paskyroje rasite likus pusvalandžiui iki kiekvienų varžybų starto. Būtent „Facebook“ paskyroje visuomet galėsite pasitikrinti ir reitingo lentelės rezultatus. Kaip įprasta, kiekvieno lygos etapo apžvalgų ieškokite ir mūsų rubrikos eteryje.

Turnyriniai doleriai negali būti išgryninti ar kaip kitaip paversti realiais pinigais.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius