Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 10

Jau ketvirtadienį – 15min.lt vasaros lygos nemokamas turnyras „PokerStars.net“ kambaryje

„PokerStars.net“ kambaryje tęsiasi tik portalo 15min.lt skaitytojams skirta vasaros nemokamų turnyrų lyga. Nors įprasta, kad žaidimo entuziastus prie virtualių stalų kviečiame sekmadieniais, bet šįsyk antrasis lygos etapas perkeltas į ketvirtadienio, liepos 10 d., vakarą.
Pokeris
Pokeris / pokerstarsblog.com nuotr.

Praėjusį sekmadienį, liepos 6 d., turėjęs įvykti antrasis 15min.lt vasaros lygos turnyras buvo atšauktas, tad šią savaitę pokeriui neabejingiems skaitytojams siūlome net dusyk išmėginti jėgas tarpusavio kovoje – turnyrai vyks ketvirtadienio ir sekmadienio vakare.

Kaip įprasta, kiekviename pirmojo raundo turnyre žaidėjai išsidalina 75 turnyrinių JAV dolerių prizinį fondą bei reitingo taškus. Viso lygą sudarys aštuonios pirmo etapo kovos, po kurių net 300 reitingo lyderių bus pakviesti į finalą, o jame prizinis fondas bus net 600 turnyrinių dolerių. Plačiau apie lygą skaitykite čia.

Nepaisant šios savaitės pokyčių, tolimesnis lygos tvarkaraštis bus įprastas – kiti etapai vyks būtent sekmadienio vakarais.

Šio vakaro turnyrą galite rasti „PokerStars.net“ kambario privačių turnyrų skiltyje arba į varžybų paiešką (ctrl+T) įvedę ID numerį 933983850. Slaptažodį likus pusvalandžiui iki starto paskelbsime mūsų skiltyje, o taip pat „Facebook“ ir „Twitter“ paskyrose.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius