-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 27

Liepos 8-ąją „TonyBet“ pakvies sužaisti pokerį su Lietuvos rinktinės krepšininkais

Liepos 8 dieną Kaune įvyks Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) organizuojama Pokerio ir krepšinio taurė, kai prie draugiško pokerio turnyro stalų jėgas išmėgins Lietuvos nacionalinės rinktinės krepšininkai ir keli laimingieji, patekę į šią kovą per „TonyBet“ pokerio kambario atrankas bei socialinių tinklų akcijas.
TonyBet.com nuotr.
TonyBet.com nuotr.

Interneto lošimų kompanija „TonyBet“ – viena Lietuvos nacionalinės vyrų krepšinio rinktinės rėmėjų. Ne paslaptis, kad tarp krepšininkų pokeris yra išties populiarus ir dažnai klubų drabužinėse jie varžosi tarpusavyje. O dabar „TonyBet“ nutarė padėti LKF surengti draugišką sportinio pokerio turnyrą, kuris bus tiesiogiai transliuojamas internetu.

Liepos 8-ąją vyksiančioje kovoje viso dalyvaus iki 20 žmonių. Apie 3/4 jų sudarys Lietuvos rinktinės krepšininkai bei personalas, tuo tarpu likusias vietas užimti gali bet kuris pokerio ir krepšinio mėgėjas. Sekite naujienas šios savaitės pabaigoje ir sužinosite bent 4 būdus kaip patekti į šį turnyrą.

Pokerio ir krepšinio taurė bus tiesiogiai transliuojama internetu. Organizatoriai žada, kad ją stebėti padės net trijų žmonių komanda – profesionalus pokerio komentatorius, žinomas humoristas ir krepšininkus iš arti pažįstantis specialistas.

Turnyras bus visiškai nemokamas, o pajėgiausių dalyvių lauks čempiono taurė bei „TonyBet“ žetonų rinkiniai ir kiti kompanijos suvenyrai.

Norėtumėte pakovoti prie vieno stalo su Jonu Valančiūnu ar Mantu Kalniečiu? „TonyBet“ suteiks tokį šansą keliems laimingiesiems ir vienu jų galite tapti jūs. Daugiau informacijos pateiksime artimiausiu metu.

Informaciją sekti bei turnyro tiesioginę transliaciją sekti galėsite mūsų paskyroje "Facebook" socialiniame tinkle.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius