Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 13

LSPF rinktinė išvykoje draugiškoje dvikovoje palaužė lenkus

Lietuvos sportinio pokerio federacijos (LSPF) formuojama šalies sportinio pokerio rinktinė savaitgalį svečiavosi Varšuvoje, kur metė iššūkį Lenkijos ekipai. Dviejų etapų varžybose lietuviai nepaliko vilčių oponentams ir šventė pergalę.
Lietuvos sportinio pokerio rinktinė
Lietuvos sportinio pokerio rinktinė / PokerNews.lt

2011 metų pavasarį Lenkijos sportinio pokerio rinktinė viešėjo Lietuvoje ir Vilniaus sportinio pokerio klube „Du Karaliai“ tuomet palaužė lietuvius, tad mūsiškiai į svečius vyko nusiteikę tikrai kovingai ir pasiryžę siekti revanšo.

Mačą pradėjo keturios kovos prie šešiaviečių „Sit&Go“ stalų. Čia jėgas išmėgino 12 Lenkijos žaidėjų, tad Lietuvos atstovams teko šalies garbę ginti po du kartus. Už pelnytas vietas buvo skiriami taškai ir pirmi du turnyrai leido Lietuvos ekipai įgyti ženklią persvarą.

Mantas Urbonas, Andrejus Afoninas ir Rasa Šalčiuvienė savo kovoje išsidalino pirmąsias tris vietas, o prie kito stalo Dainius Ulkė suklupo ketvirtoje pozicijoje, tačiau Linas Pugžlys ir Laimutis Karvelis pasirūpino, kad lietuviams ir čia atitektų pirmos dvi vietos. Taigi, įpusėjus pirmam etapui lietuviai pirmavo daugiau nei solidžiai – 86-24.

Kiek pailsėję mūsiškiai vėl sėdo prie stalų ir pratęsė kovą prieš 6 naujus varžovus iš Lenkijos rinktinės. Pastarieji atsitiesė iš pirmam raunde patirto nokdauno ir pirmi išsiveržė į priekį, kai iš kovos pasitraukė D. Ulkė, palikdamas L. Karvelį ir L. Pugžlį kautis prieš tris lenkus. Dar blogiau viskas klostėsi prie antrojo stalo. Ten nė vienas iš lietuvių nerado priešnuodžių oponentams, tad šeimininkai užsitikrino pirmas tris vietas.

Tačiau L. Karvelis ir L. Pugžlys atidirbo už bičiulius su kaupu. Nokautavę du oponentus jie užtikrino bent minimalią persvarą Lietuvos rinktinei, nors stalo nugalėtoju tapo šeimininkų atstovas Marekas Lutkevičius. Antrą etapą lenkai laimėjo  74-36, bet susumavus abiejų raundų rezultatus Lietuva laimėjo 122-98.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius