Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 13

Tik 15min.lt skaitytojams: sekmadienio vakare - trečias vasaros lygos nemokamas turnyras

15min.lt vasaros nemokamų turnyrų lyga įgauna pagreitį. Liepos 13d., 19:00 Lietuvos laiku „PokerStars.net“ kambaryje vyko jau trečiasis lygos etapas. Kaip įprasta, žaidėjai kovojo ne tik dėl 75 turnyrinių JAV dolerių prizinio fondo, bet ir dėl reitingo taškų, atveriančių kelią į didįjį finalą.
Pavadinimas
Pavadinimas
Temos: 1 Pokeris
Viso aštuonis sekmadienius iš eilės (nuo birželio 27d. iki rugpjūčio 17d.) 19:00 vyksta lygos pirmojo raundo turnyrai. Po aštuonių nemokamų turnyrų paaiškės 300 reitingo lentelėje daugiausiai taškų surinkusių žaidėjų, kurie užsitikrins teisę kovoti lygos finale. Vasaros lygos finalas įvyks rugpjūčio 24d. ir jame pajėgiausi žaidėjai išsidalins net 600 turnyrinių dolerių prizinį fondą!

Be to po aštuonių turnyrų atskirai apdovanosime ir pajėgiausius pirmojo raundo žaidėjus. Reitingo lentelės nugalėtojui atiteks profesionalus „PokerStars.net“ žetonų rinkinys, o likę stipriausiųjų dvidešimtuko žaidėjai taip pat pelnys įvairius „PokerStars.net“ suvenyrus.

 Plačiau apie lygą skaitykite čia.

Šio sekmadienio vakaro turnyrą „PokerStars.net“ kambaryje rasite privačių turnyrų skiltyje arba į varžybų paiešką įvedę jo ID kodą: 928456743.

Turnyro slaptažodis: cherry

Turnyras prasidėjo lygiai 19:00, tačiau spėti į vėlyvą registraciją buvo galima dar pusvalandį. Kaip įprasta, turnyras yra atviras žaidėjams iš Lietuvos, Didžiosios Britanijos ir Airijos. Sėkmės visiems dalyviams!

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius