Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 25

Trečiame LSPF nacionaliniame turnyre – Algimanto Ramoškos triumfas

Savaitgalį Kaune įvyko jau trečiasis šiemet Lietuvos sportinio pokerio federacijos (LSPF) nacionalinis turnyras. Tarp beveik 200 dalyvių nesustabdomas buvo šiaulietis Algimantas Ramoška.
Algimantas Ramoška / lspf.lt nuotr.
Algimantas Ramoška / lspf.lt nuotr.

Laikinosios sostinės sportinio pokerio klube „Pokerio Namai“ vykusiame LSPF Kauno etape per dvi startines dienas viso jėgas išmėgino 184 pokerio entuziastai. Kiekvieną startinį skrydį įveikė po 33 pajėgiausius žaidėjus, tad antroje dienoje kovą pratęsė 66 pokerio meistrai.

2 dienos starte lyderio poziciją užėmė Darius Misevičius su 253 tūkstančiais žetonų, bet išlaikyti pozicijų jam nepavyko. Tarp trečią dieną pasiekusių 28 žaidėjų jis jau žengė dešimtuko pabaigoje, lyderio marškinėlius perdavęs Algimantui Ramoškai (447 tūkst. žetonų). Lyderių penkete taip pat žengė Linas Domeikis, Dainius Ulkė, Rolandas Siudikas bei Sergejus Leonovičius.

Finalinėje dienoje situacija ne kartą keitėsi, bet po maždaug 5 valandų kovos buvo suformuotas finalinis stalas. Jo burbulo berniuku tapo 10 vietoje kritęs LSPF senbuvis Giedrius Jarašūnas.

Finalo pradžioje į priekį aiškiai išsiveržę buvo du žaidėjai – Ramūnas Getautis su 1,364 milijono žetonų ir Liudas Dambauskas su 1,169 milijono. Trečią vietą užėmęs A. Ramoška turėjo tik 484 tūkst. turnyro valiutos. Būtent šie žaidėjai ir nužengė iki finalinio trejetuko. Nors prasidedant 3 žaidėjų kovai A. Ramoška kiek atsiliko nuo abiejų oponentų, jam pavyko pakreipti įvykius sau palankia linkme ir iškovoti pergalę.

LSPF Kauno finalininkų galutinė rikiuotė:
1. Algimantas Ramoška
2. Ramūnas Getautis
3. Liudas Dambauskas
4. Modestas Pajarskas
5. Darius Misevičius
6. Dainius Ulkė
7. Vaida Balionytė
8. Rolandas Siudikas
9. Andrius Rimavičius

Visi finalininkai buvo apdovanoti „Du Karaliai“, „Pokermania.lt“ ir kitų rėmėjų prizais. Čempionas užsitikrino teisę dalyvauti „Lithuanian Masters“ kovose.

Paraleliai paskutinei LSPF Kauno pagrindinio turnyro dienai įvyko ir šalutinės „Crazy Pineapple“ varžybos. Čia tarp 28 žaidėjų pergalę šventė Deividas Mencevičius.

Dar daugiau pokerio naujienų kasdien rasite mūsų „Facebook“ paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius