Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 11

Sportinio pokerio entuziastai Vasaknų dvare kovos dėl UKIPT pakuotės

Rugpjūčio 29-30 dienomis Vasaknų kaime Zarasų rajone bus laukiami sportinio pokerio mylėtojai. Čia žaidėjų lauks galimybė laimėti pakuotę į Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIPT) Londono etapą. Dvare vyksiančio turnyro dalyviams ir juos lydintiems asmenims paskutinį vasaros savaitgalį bus siūlomos ir kitokios pramogos.
Pokerio žetonai
Pokerio žetonai / pokerstarsblog.com nuotr.

Jau spalio 8-12 dienos Londone vyks „PokerStars.net“ organizuojamo UKIPT mūšis. 1 100 svarų sterlingų įpirka įkandama toli gražu ne kiekvienam pokerio mėgėjui. Tačiau jeigu jūs mėgaujatės sportinio pokerio mūšiais jau rugpjūčio 29-30 dienomis turėsite galimybę bilietą į UKIPT pelnyti tokiu būdu. Vasaknų dvare jūsų lauks ne tik sportinio pokerio turnyras, kurio gili struktūra leis pademonstruoti visus sukauptus žaidimo įgūdžius, bet ir kitokios pramogos tiems, kas čia apsilankys tik palaikyti žaidžiančių draugų ar šeimos narių.

Alaus degustacijos autentiškame bravore, žvejyba, poilsis ant ežero kranto ir kitos poilsio formos bus siūlomos tiems, kas kovą dėl pakuotės į UKIPT paliks ankstyvoje turnyro fazėje. Tuo tarpu žaidėjai, užsilaikę kovoje dėl vertingo, prizo taip pat neliks nuošalyje. Jų poilsiu po žaidimo ir gera nuotaika taip pat bus pasirūpinta. Tačiau svarbiausia prizai.

Pirmosios vietos laimėtojui bus įteikta pakuotė, kurioje - bilietas į UKIPT pagrindinį turnyrą ir viešbučio svečio kuponas, kuriuo atsiskaitysite už vizito Londone metu reikalingą pastogę. Kad laimėtojas nepamirštų savo pasiekimo, jam taip pat bus įteikta ir taurė.

Antrosios ir trečiosios vietos laimėtojams bus įteikti turnyro rėmėjų ir organizatorių įsteigti prizai. Dovanų čekiai, paslaptinga Vasaknų dvaro pintinė ir kito malonios smulkmenos. Kiek kuklesnis prizas lauks ir ketvirtosios vietos laimėtojo. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius